Любовта през призмата на всяка една зодия

Вижте как да разберете, че този път любовта ви е истинска
21 авг 2016 19:27, Теодора Драгоева
10
Любовта през призмата на всяка една зодия
Снимка: Vogue

Когато човек е истински влюбен той се чувства много по-различно от обичайното, но не винаги го осъзнава.

Факт е, че любовта може да ни накара да се държим нехарактерно и дори глупаво. Хората от 12-те зодиакални знаци имат свои начини, чрез които показват, че този път чувствата им са дълбоки и истински.

Представителите на някои зодии изпитват блаженство, когато са безумно влюбени, други се напрягат, а трети постигат мечтаната хармония.

Вижте как да разберете, че този път любовта ви е истинска, базирано на зодията ви:

Овен: Сякаш в душата ви има горски пожар

Ако сте представител на тази огнена зодия, вашата душа ще гори от силните емоции, които са ви застигнали. Ако обектът на любовта ви отвръща на чувствата ви, вие ще станете ненаситни към него/нея. Когато става дума за любов, човекът Овен е настъпателен, тъй като чувствата му го изгарят отвътре.

Телец: Усещате, че сте подложени на изпитание

Телците са здраво стъпили на земята и са много търпеливи - те изчакват дълго време, преди да признаят сами пред себе си, че да, наистина са влюбени. Те са егоисти в любовта и се чувстват подложени на тест, когато изпитват истински, дълбоки емоции, защото те ограничават свободата им.

Близнаци: Объркани сте, животът ви е мистерия

Близнаците са много гъвкави и общителни, но когато се влюбят истински, те стават объркани и не зная какво да очакват от бъдещето. От една страна те се наслаждават на вълнението в душата си, но от друга - губят почва под краката си. Животът им става пълен с изненади и неочаквани обрати.

Рак: Изведнъж сте се успокоили

Хората от тази зодия имат дълбок респект към любовта и наистина ценят своя сериозен партньор в живота. Тоест, когато един Рак се влюби истински, душата му се изпълва с топлина и той се успокоява и се оставя на насладата.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
до 6 от КК преди 7 години
Ами замисли се дори само за Луната и какви неща предизвиква на Земята - приливите/отливите, много хора се и влияят от Луната - увеличава се задържането на течности в организма, някои хора не спят по пълнолуние и т.н. Защо и другите планети да не ни вляят по някакъв начин? В астрологияята има много верни неща, зависи от кого ще се тълкуват и как. Имаше даже една американска астроложка, която беше предсказала ден на смъртта си и наистина е починала в онзи ден по естествени причини.
4
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 7 години
Като сте нервен, съвсем през просото я карате. Прочетете си пак творението.Аз, във всеки случай, не обявявам за лишено от смисъл нещо, което в една или друга форма е съществувало и се е предавало във всички КУЛТУРИ.
3
1
 
0
 
! Отговори
2 преди 7 години
Отговорът Ви показва, че нито знаете, нито се ориентирате в науките. Ботаниката само описва, а не обяснява какво става в растенията. Въобще не ми е скучен животът. Скучни са ми зациклените хора. Но те да си живеят както им позволяват природните им дадености.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Покайте се, защото небесното царство наближи.""Аз съм пътят, истината и животът."Иисус Христос- Бог и Спасител на човеците
1
4
 
3
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Дали пишат верни неща тук за зодиите е едно, дали съществуват определени зависимости е второ, дали можем да ги обясним е съвсем отделно. Колко процента от населението могат да обяснят защо течността в растенията се движи нагоре, защо след засушаване първо се съживява върхът, например. Науките са възникнали, точно защото някои хора не са били като Вас - щом нещо моят ум не може да обясни, значи го няма. Вие лично в коя наука сте специалист и всичко ли там е обяснимо ?