Антъни Хопкинс: Топ екзорсизъм

Филмът "Ритуалът" оглави боксофиса на Северна Америка
Обновена: 31 яну 2011 16:45 | 31 яну 2011 16:45,
9
Антъни Хопкинс: Топ екзорсизъм
Плакат: Александра филмс / Warner Bros. Pictures

Филмът "Ритуалът" (The Rite) със сър Антъни Хопкинс оглави боксофис класацията в Северна Америка през премиерния си уикенд. Лентата, разказваща за екзорсист, е с приходи от продажбата на билети в размер на 15 милиона долара.

В "Ритуалът" Антъни Хопкинс играе ролята на католически свещеник, гонещ демони. Създателите на лентата твърдят, че тя е създадена по действителни случаи.

Романтичната комедия "Просто секс" с Аштън Къчър и Натали Портман в главните роли, която миналата седмица зае челното място в боксофиса, сега е на втора позиция с 13,7 милиона долара.

Още през първите си три дни на екран филмът на режисьора Айвън Райтман ("Ловци на духове", "Джуниър", "Близнаци", "Еволюция") почти оправда бюджета си, възлизащ на 25 млн. долара.

Третата позиция този уикенд е за дебютиращия екшън "Механикът",в който Джейсън Стейтъм е безупречен наемен убиец, който трябва да отмъсти за своя ментор, подготвяйки сина му за тежката професия.

Четвърта е фантастиката "Зеленият стършел", събрала приходи от билети в размер на 11,5 млн. долара. Режисьор на филма е французинът Мишел Гондри. В главните роли са Джей Чоу и Сет Роугън, който е и сценарист.

Рекордна десета седмица в класацията остава британската документална драма на Том Хупър "Речта на Краля", сочена за основен фаворит на предстоящите Оскари.

Още по темата
17 яну 2011 23:10
2

Компания й правят конкурентите в категория за най-добър филм "Непреклонните" на братята Коен (на шесто място с приход от 7,6 млн. долара) и „Черният лебед“ на Дарън Аронофски (на осмо място, с 5,1 млн. долара приход).

Седма в боксофиса този уикенд е комедията "Да кажа или да не кажа" на двукратния носител на Оскар Рон Хауърд (Ron Howard) с 5,4 млн.

Предпоследното и последното място са съответно за спортната драма The Fighter (4,0 млн.) с Крисчън Бейл и Марк Уолбърг и анимацията Yogi Bear.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напоследък на мода са филмите на ужаси с ексорсизъм, гонене на демони, тъмни сили и т.н.
6
0
 
1
 
! Отговори
Ivo преди 13 години
18 март :)
5
1
 
4
 
! Отговори
Вал преди 13 години
А "Зеленият Стършел" е невероятна боза, язък, че са се хабили да го снимат 3D.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
a nqkoi da znae mortal kombat 3 izlezeli
3
0
 
4
 
! Отговори
Чайника преди 13 години
А някой знае ли кога ще е премиерата за България защото само разбрах че тя вече е минала преди 3 дена в САЩ? Искам да го гледам възможно най-бързо защото трейлъра е обещаващ!
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
direktno go svalqm,dokato oshte ima zamunda i arena :D
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Антъни Хопкинс - любимият ми актьор !!!!!