Eкипът на "Страстите Христови" снима в България

Никола Хаджитанев и Димитрина Живкова с основни роли в италианския сериал
24 юни 2012 14:28, Петя Славова
12

Димитрина Живкова. Снимка: Refresh Team
12
Част от екипа заснел един от най-хитовите американски филми - „Страстите Христови“ е в България, за снимките на италиански сериал. Високобюджетната продукция е с италианкси екип и италиански актьори. За част от основните роли обаче са поканени българи – сред тях са балетистът от „Националната опера и балет“, Никола Хаджитанев и актрисата Димитрина Живкова.

Интересен е фактът, че братът на Диди - Христо Живков се снима в „Страстите Христови“ със същия екип, който сега е в България. Освен Никола и Диди с роли са още Марта Вачкова, Асен Блатечки, Деси Тенекиджиева и Фахардин Фахардинов.

Снимките на продукцията ще продължат до средата на юли, като се очаква излъчването на сериала да започне през септември в Италия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
лили преди 11 години
Коко, Христо Шопов беше Пилат,а Христо Живков игра Юда.
8
0
 
1
 
! Отговори
Koko преди 11 години
В "Страстите Христови" - един наистина уникален филм, ролята на Пилат се играеше от Христо Шопов. А кой е този Христо Живков, това не е ясно.
7
0
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 11 години
е що да е горкият, то това на Блатечки това му е най-запомнящата се роля :)
6
1
 
5
 
! Отговори
rrrr преди 11 години
Блатечки да не вземе да навие и чуждестранните си колеги да вземат и те да ни ровят в хладилника,че тогава го вапцахме вече :D ;) (Горкия какво име само му тръгна с тази реклама :DDDD)
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Димитричка с голямата...
4
1
 
11
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 11 години
Супер, сега Блатечки в международна продукция, да очаквам ли да дойде да ми бърка в хладилника и да ми изяде швейцарското сиренье
3
0
 
4
 
! Отговори
до 3 преди 11 години
Страстите Мохамедови не е с девички, а с козички.
2
1
 
11
 
! Отговори
do 2 преди 11 години
няма опасност да ти се доповръща от Блатечки, за да повърнеш, трябва да ядеш, а той първо минава да ти опразни хладилника ...
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Уфф, а на мен пък ми писна от Блатечки! Има ли напоследък филм без негово участие?! Пич е, не е като да е някой , ама ще почне да ми се повръща вече от него!