Кристофър Нолан отложил филм, заради Марион Котийар

Режисьорът забави снимките на "Черният рицар: Възраждане" , заради бебето на актрисата
Обновена: 16 юли 2012 16:13 | 16 юли 2012 16:06, Петя Славова
6
Кристофър Нолан отложил филм, заради Марион Котийар
Снимка: Reuters

Режисьорът Кристофър Нолан разкри пред сп. "Вог", че е забавил снимките на "Черният рицар: Възраждане" заради бременността на Марион Котийар, съобщи Асошиейтед прес.

Актрисата, която играе любимата на главния герой, е очаквала раждането на първото си дете Марсел, когато са започвали снимките на филма. Затова сцените с нея били отложени, а когато тя започнала работа, до снимачната площадка било отредено място за бебето, пише БТА.

Кристофър Нолан каза, че е възхитен от способността на Марион Котийар да работи толкова скоро сред раждането. Той я нарече "супер жена" и призна, че това, което е наблюдавал, е било поразително. Нолан и Котийар работиха заедно и по филма "Генезис".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
до #5 преди 11 години
Не се е изказал неподготвен, просто ти си прочел статията по-късно. Преди това бяха сложили снимка на Крисчън Бейл, след което я смениха, но не изтриха коментара. Когато спорът е между днес.бг и техен читател, по презумция виновни са днес.бг :)
4
1
 
0
 
! Отговори
До 1 преди 11 години
Ех, ама като вземете да се изказвате неподготвени... Че и още четирима заблудени са ти сложили плюс. Ето ти информация за него от IMDB, поогледай го там на снимките и пак кажи, че не е той:imdb/name/nm0634240/
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всъщност Батманите на *** Бъртън бяха доста по-близо до комиксовата природа на цялата поредица. Тези на Нолан не са нито напълно комиксови, нито напълно философски. Малко като книжки на Паулу Коелю.
2
0
 
4
 
! Отговори
Грамат. Гангстер преди 11 години
А пък запетаите в заглавието и в под заглавието са излишни, тъй като няма втори глагол.
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На снимката не е Кристофър Нолан.