Наследниците на Джако: Не познавахме много деца!

Принс, Парис и Бланкет разказват за живота в "Невърленд"
16 дек 2013 19:20, Петя Славова
3
Наследниците на Джако: Не познавахме много деца!
Снимка: Reuters

Какъв е бил животът в ранчото "Невърленд" описват децата на Майкъл Джексън - Принс Майкъл, Парис и Бланкет. Спомените им са събрани в документалния филм "Да си спомним за Майкъл", съобщи Фимейл фърст.

Те признаха, че не са знаели много за живота зад стените на добре охраняваното имение в Калифорния. "Не познавахме много деца на нашата възраст - каза Парис. - Бяхме доста изолирани, не излизахме често". Принс разказа, че е разбрал кой е баща му чак когато е бил на шест години, пише БТА.

Най-малкият Бланкет, който обикновено не се появява много в медиите, често гледа записи на Майкъл Джексън как танцува. Дядо му Джо Джексън е убеден, че именно той ще наследи професията на баща си. Дори гледачка им е предсказала, че Бланкет ще стане звезда.

"Казват, че няма да има друг Майкъл Джексън, а аз им казвам, че ние вече го имаме. Той само трябва да бъде обучен. Това дете и Майкъл като малък си приличат като две капки вода. Филмът е заснет от майката на Майкъл Джексън Катрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
ккк преди 10 години
"ОдеЯло" е само прозвището на малкия.Майката на Парис Хилтън и Майкъл са били съученици и си обещали, ако някой ден някой от тях има дъщеря,да я кръсти Парис :)
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Готини имена - Принц,Париж и Одеало!!!!!!