Яркочервеното хит на наградите "Златния глобус"

Вижте с какво бяха облечени звездите на церемонията в Лос Анджелис
Обновена: 13 яну 2014 13:49 | 13 яну 2014 12:24, Красимир Ангелов
3

Ейми Адамс. Снимка: БТА

Яркочервено, проблясващ металик и жизнени флорални мотиви разцъфнаха на червения килим на наградите "Златен глобус" в Лос Анджелис, предаде Ройтерс.

На червеното, което обикновено се избягва, защото се слива с цвета на килима, този път заложиха Ейми Адамс ("Валентино"), която призна, че е повлияна от стила на героинята си в "12 години в робство", и дебютантката Лупита Нионго от "12 години в робство". Тя направи силно впечатление със стилния си тоалет "Ралф Лорън".

В червено бяха и Беренис Бежо, Джун Скуиб и Ема Уотсън.

Златисто или сребристо избраха Зоуи Дешанел и Мишел Докъри, като и двете заложиха на "Оскар де ла Рента", както и Мила Кунис ("Емилио Пучи"), Ана Гън ("Дона Каран") и Сали Хоукинс ("Диор").

"Голямо впечатление ми направи разнообразието и липсата на тенденция, както и малко неконвенционалният избор на звездите за червения килим тази година“, заяви Хал Рубънстийн от сп. "Ин стайл", цитирана от БТА.

Дженифър Лорънс пък беше с бяла рокля на "Диор" с голи рамене и два черни колана, а Марго Роби от "Вълкът от Уолстрийт" избра прилепнала рокля "Гучи" с детайли от зелен кристал.

В контраст с живите тонове Кейт Бланшет, Ума Търман и Джулиана Маргулис бяха в черно, а Джулия Робъртс и Алисън Уилямс - в черно и бяло.

Като най-елегантни Рубънстийн избра Марго Роби, Лупита Нионго и Алисън Уилямс.

Повече за наградите можете да научите от видеото на Bulgaria On Air!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
8
 
! Отговори
? преди 10 години
ам то само три фусти са в червено, кво
2
0
 
2
 
! Отговори
spinder maan преди 10 години
Окиес.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ок.