Джони Деп отново като Джак Спароу

Актьорът се завърна на снимачната площадка на "Карибски пирати"
22 апр 2015 17:20, Петя Славова
4
Джони Деп  отново като Джак Спароу
Снимка: архив, Reuters

Актьорът Джони Деп е възобновил работата си над петата част на филма "Карибски пирати" в Австралия, съобщи изданието "Дедлайн Холивуд". Новината идва само ден, след като бяха огласени притесненията, че заради заболяването на Деп снимките на продукцията могат да се забавят.

Продуцентът на "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" /Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales/ Джери Брукхаймер е разпространил първата фотография на Деп от снимачната площадка след завръщането му в Австралия в акаунта си в Туитър. Написал е: "Капитан Джак се завърна и ние няма да му позволим да си замине".

Холивудският актьор, изпълняващ ролята на капитан Джак Спароу, повреди ръката си в Австралия и се наложи да му бъде направена операция в Лос Анджелис. На 51-годишния Деп бе поставена метална пластина в пръста, пише БТА.

Още по темата

Представители на компанията "Дисни", която се занимава със заснемането на филма, увериха, че инцидентът с Джони Деп няма да се отрази на премиерата на лентата. Филмът "Карибски пирати: Мъртвите не разказват истории" трябва да бъде пуснат на екран на 7 юли 2017 г.

Снимките на "Карибски пирати 5" започнаха през февруари в Австралия в района, известен като Златното крайбрежие. В поредното приключение Джефри Ръш се завръща в ролята на злия капитан Барбоса, а Орландо Блум - като Уил Търнър.

Испанският актьор и носител на "Оскар" Хавиер Бардем изпълнява ролята на злодея. Той се превъплъщава в образа на капитан Бранд - основния протагонист на главния герой капитан Джак Спароу.

Последният филм от поредицата "Карибски пирати: В непознати води" бе пуснат по кината през 2011 година. При бюджет от 250 млн. долара той донесе на създателите си 1,04 млрд. долара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
кофти преди 9 години
до 1така е с копи , и пеист ...
1
1
 
1
 
! Отговори
ujas преди 9 години
Не разбрахте ли какво значи протагонист? основния протагонист на главния герой.... няма такова животно, неграмотници такива!