На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"

Британската актриса си е отишла от естествена смърт
25 фев 2018 09:15, Петя Славова
90
На 53 години: Почина Ема Чеймбърс от "Нотинг хил"
Снимка: БТА

Британската актриса Ема Чеймбърс, известна с ролите си във филма "Нотинг хил" и "Викарият на Дибли", почина на 53 години, предадоха Асошиейтед прес и БТА .

Актрисата, популярна във Великобритания най-вече с ролята на Алис Тинкър от телевизионния комедиен сериал "Викарият на Дибли", е починала от естествена смърт, съобщи нейният агент Джон Грант.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На кой когато му е писано.Лека и пръст.
63
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 67 Именно, защото е бил Човек, а не хамалин. Занел е да работи докато усети умора. Въпросът беше дали човек без лекари и лекарства може да стигне 120 годин и. Затова говорим с теб и оня тъппанар дето казва че е невъзможно. да не се преуморяваш не значи да си гледан в епруветка, маллоумник!Тиквата като лежи и пърдди и не се преуморява по цял ден ще стане ли столетник?
62
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбрахме как ги е строил, разбрахме и как е работил. ;) И затова е живял толкова. Защото не е видял зор.
61
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 64 В К'ва епруветка е живял дядо ми бе, *** олигoфренски? Дето е построил с двете си ръце къща на два етажа със собсвените си пари изкарани от дърводелство, продажба на домашни животни които той е отглеждал и продажба на домашен мед от пчели които той е отгледал? 80 кошера беше направил навремето и имаше по един тон на година продажба на мед. Ще ти навра евруветката в..знаеш къде, уррод!
60
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ахаааааа...значи дойде на моята, че човек може да живее 120 години без медикаменти и лекарска помощ, а?"Oчевидно не ти е много акъла и трябва да ти се повтаря.Затова, ето, повтарям ти... ако за теб се грижат екип доктори и те гледат в епруветка, може би и до 1000 може да те докарат да живееш. Това не означава, че човек "може да живее до 1000". Нормалната възраст на живот ДНЕС е около 60-70-80. В миналото е било нормално да умреш на 30-40-50, ЗАЩОТО Е НЯМАЛО МЕДИЦИНА и ДОКТОРИ! Лелеее... кyх!
59
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 62 Ахаааааа...значи дойде на моята, че човек може да живее 120 години без медикаменти и лекарска помощ, а? Дядо ми бил единичен случай. Призна си накрая, ***!
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама какво ме интересува дядо ти мързеливеца, който не е работил сериозна работа и си е седял на село??? Дядо ти е единичен случай. Това е нещо, което се случва рядко. Плс това дядо ти се е ползвал от благата на съвременната медицина, която е унищожила много видове зарази и епидемии. Примерно вариолата (вид шарка) е ликвидирана в България още през 1928. Ако я имаше като зараза, дедо ти можеше *** супер рано! Пали свещи и благославяй докторите по-добре, че са опазили дядо ти!
57
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 58 Аз ти казвам, че дядо ми стигна почти 100 години без да е ходил на лекар някога, ти пак своето си знаеш. Не ти се вярва щото сега всичко е отрова от питиетата и храната до въздуха и стресовата ситуация в днешния живот и на 40 вече си се подкарал с болести. Разбирам те, но приеми и факта, че има столетници(КОИТО не са живяли в епруветка, а са се трудили цял живот и наготово нищо не са получили) които никога не са посещавали лекар. Трудно е за плитък мозък като теб, но се опитай поне!
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Драгиновска"Намалете пиенето ,бе хора!Излагате се!"Първо, не пия. И второ, не се излагам. Излага се тоя, който си мисли, че човек без да е съществувала медицина на тоя свят, може да живее до 3000 години. Добре, че е медицината, че и на нас обикновените хора да ни се покачи възрастта до която живеем.
55
1
 
2
 
! Отговори
Драгиновска преди 6 години
Намалете пиенето ,бе хора!Излагате се!
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ква е твоята логика, бе изтрещял маллоумник? Че човек не можело да живее до 120 години без доктор?"Ако нямаше съвременна медицина, НЕ може да живее до 120, ако е водил нормален начин на живот. Не говорим за бели лястовици, единични случаи на хора, които цял живот са премятали крак върху крак и са живели лесен начин на живот, без да се срещат със заразоносители. Плюс това, 30-40% от възрастните хора имат някакъв вид рак, просто защото клетките им вече се израждат от възрастта.
53
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 55 Много ме кефи как си цъкаш на поразия плюсове на собствените си постове. Бива ли да си толкова комплексиран, бе кауне?
52
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 55Ква е твоята логика, бе изтрещял маллоумник? Че човек не можело да живее до 120 години без доктор? Нали? Или забрави? Ето май че ако живееш по начина по който дядо ми е живял можеш да го докараш поне до 100. А дядо ми никога не е ходил на лекар за тия 96 години, освен накрая когато го изследваха и разбраха че е болен от рак на дебелото черво.
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами ето, сам го казваш - нямал е стрес. :) И сам описваш среда, наподобяваща епруветка, сравнено с други хора. Подавали са му наготово донесени камъни да строи къща. Не е подхващал трудна работа, сам каза, че е дялкал корита, дърводелец е бил. Сам казваш, че не се е преуморявал. Живеел е в селска среда, където не се среща с много хора, които носят зарази. Чудно защо ли миньорите с подземен стаж умират от силикоза рано? Ха сега де, много чудно е, ако следваме твоята логика. Ето защо трябва моята!
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 52 Браво, бе тъппако...значи изкара моят дядо дето почина на 96 години обгрижван в епруветка? Искаш ли да ти кажа кое го е обгрижвало цял живот за да стигне тия години? Нямаше шефове на главата си, нямаше нерви и стърес поради което... сам си беше шеф като дърводелец. Пиеше всеки ден домашно козе мляко, не пушеше и не пиеше алкохол. Не се преуморяваше, но всеки ден работеше нещо...прекопава 2 метра на 90 години от лозето... и усети ли умора спираше. Беше и голям пчелар и ядеше редовно мед.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вероятно,но не сме сигурни.Не може ей така с лека ръка да правиш заключения.Жената е всепризната артистка,а вие господине кой сте. Моля ви много!
48
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Жената е починала Бог да я прости,а вие се карате."Първо, не се караме. Аз говоря нормални неща, а срещу мен има човек на литър водка, който говори, че човек може да живее до 120. Ама чакай сега, то ако живее в епруветка, и го обгрижват, може да живее сигурно и до 1000.Второ, да почива в мир, жената, но честно казано не ми пука за нея. Вероятно достатъчно е друсала през живота си.
47
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената е починала Бог да я прости,а вие се карате.Е за тва сме на този хал и в чужбина като идем и там не се подкрепяме. Чували ли сте за смирение?
46
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една птичка пролет не прави. Ако един човек е живял до 120, защото е седял на 4 възглавници цял живот и са му подавали камъните, за да строи къща и са му ги носили, а той само е градил (много ги познавам такива, които са градили, а жена му носи камъни от километри), после не подхващал трудна работа а цял живот дялкал дървени корита, живеел в селска среда, където се е срещал с по-малко носители на зарази и накрая идва някой дeбилeн и казва "той умря на 100, значи всички можем на 100". Смешно!
45
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В миналото хората са умирали от едра и дребна шарка, от тиф, от менингит, от хепатит, от чума, сърповидна анемия, сифилис, борелиоза, салмонела, грип, бронхит, язва, развален зъб, сибирска язва, дизентерия, бяс, малария и т.н. и т.н. И тогава НЕ Е имало лек за тези болести. А днес ИМА! Тогава в миналото докторите са пробивали черепа против главоболие, а сега пиеш хапче и си готов за 2 минути! НЯМА как без медицина да живееш в заразна среда и да доживееш до 100-120. Нормално е било да мреш на 40