За лъжливия свят на богатите в "Спирала"

Филмът - по телевизия Bulgaria ON AIR
22 фев 2020 10:48, Петя Славова
3
За лъжливия свят на богатите в "Спирала"
Снимка: Bulgaria ON AIR


Как "малкият" човек се бори с големите корпорации показва режисьорът Андрей Волгин в криминалната драма "Спирала".

Главният герой Алексей - млад и талантлив програмист, пристига в Москва от Новосибирск в търсене на по-добър и вълнуващ живот. В руската столица той попада в незаконен частен клуб наречен "Спиралата".

Технологичният гений започва да печели игра след игра, трупайки бързо богатство и изкачвайки се до върха на подземния свят.

Бляскавият му живот се разпада за една нощ, когато Алексей е обвинен за обир на банка, а момичето, в което той е влюбен не вярва в невинността му. Така компютърният програмист започва луда надпревара с хора от подземния свят, който искат смъртта му.

Волгин точно улавя привлекателността на живота на богатите и лесното печелене на пари, разкривайки и колко е лъжлив и нетраен този свят. Човешките ценности се противопоставят на силата на властта и парите, а сюжетът е вмъкнат в подходящия жанр.

Заснет със замах, с множество каскади и динамичен ритъм, "Спирала" притежава целия нужен арсенал за достоен и напрегнат екшън, в който и актьорите имат възможност да покажат потенциала си.

Ролите са поверени на Анатолий Руденко, Константин Крюков, Вениамин Смехов, Александър Яцко, Никита Висоцки, Клариса Барская, Константин Глушков, Владимир Стержаков, Марина Куделинская.

Гледайте "Спирала" на 22 февруари от 22.30 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Обичайната руска пропаганда.
2
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Руска безвкусица, няма да го гледам!
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, рашан, добре сте изкопирали "Боен клуб.