"Заедно без теб" показва как се бяга от Софийския затвор

Филмът не е изцяло по действителни случаи
20 май 2020 11:39,
8

Премиерата на филма "Заедно без теб" ще се състои на 22 май. Той е създаден по бягството от Централния софийски затвор на криминално проявените Владимир Пелов и Радослав Колев. За ролята си разказа актьорът и вентролог Димитър Иванов - Капитана в "България сутрин".
Още по темата

"Във филма става въпрос за желанието за свобода. Някакви много чисто човешки заложени неща", коментира Капитана, който влиза в образа на Пелов.

"Филмът не е изцяло по действителни случаи. Той е 50% действителен случай, 50% е художествена измислица. Тези 50% художествена измислица са нещото, което аз направих като актьорска работа. Беше доста интересно да влезеш в такъв човек, понеже аз съм изключително различен. Занимавам се с комедия основно. Филмът е и дебют за мен", сподели актьорът за Bulgaria ON AIR.

"Димитрис - режисьорът, и Мари - другият сценарист, те вършеха много хубава работа с нас. Преди всяка сцена говориха обясняваха, добивахме много ясна представа", добави той.

По думите на Иванов, когато един човек се движи от мъст, няма какво да го спре. Според него това е много силна вътрешна мотивация.

"Може да видите в страницата на noblink.bg - на 22 май от 18:30 ч. ще започне излъчването на филма. Линкът ще стои активен 30 часа. Ще можете да видите филма абсолютно безплатно. След това по различни фестивали в България", каза актьорът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
пак преди 3 години
пак възхваляват престъпници, после се чудят защо агресията и престъпленията разстяли.
6
0
 
3
 
! Отговори
От центъра преди 3 години
Звучи супер забавно. Във време на обща пандемия, масови ограничения и санкции е хубаво да ни обяснят как да избягаме от централният затвор заради не това че сме убили или ограбили някого, или недай боже изнасилили или гаврили с невинна жертва а за спорта. Всички сме гледали бягство от затвора,има и доста филми на такава тематика.Тука вече ми се струва малко прекалено.Честно казано вместо да ни е срам че двама рецидивисти избягаха по толкова смешен и жалък начин правим филм как се бяга.Срам
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Тъньо какво прави в тези смътни времена?
4
0
 
15
 
! Отговори
vlady преди 3 години
До АнонименТрябва да присъства и ИСДВР, който се е опитал да спре бегълците за да ги възпита и да станат добри граждани.
3
0
 
0
 
! Отговори
aa преди 3 години
и безплатно няма да ги фледам и на платено няма да го гледам и на фестивал няма да го гледам
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ви халтура!
1
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не присъства чистачката с метлата като героиня, няма да го гледам.