Правят филм и за шведското кралско семейство, подобно на "Короната"

В него ще видим как младият Карл Густав се възкачва на трона
9 фев 2021 19:00, Иванка Гъркова
5
Правят филм и за шведското кралско семейство, подобно на "Короната"
Снимка: БГНЕС

След големия успех на сериала „Короната“, започват снимките на подобен, но за шведското кралско семейство. Това съобщава списание People и уточнява, че проектът е на телевизия TV4 и стрийминг услугата C More.

Новият сериал ще разгледа живота на крал Карл Густав XVI – от неговото детство, управлението на страната и възкачването му на трона през 1973 г., когато е едва на 27-годишна възраст.

„Никога не съм бил фен на монархията, но си спомням, че прочетох шест или седем страници от сценария, докато пътувах със самолет. Докато четях тези страници, започнах да плача, защото беше толкова силно“, казва Жозефин Тенгблад, ръководител на отдел „Драма“ в TV4, цитиран от Variety.

За да може сериалът да е максимално правдив, Аса Ланц, който е съавтор на новата поредица, започва да изследва живота на шведския крал преди няколко години.

„И други крале и кралици са оказали влияние върху световните събития. Историята на нашия крал е нещо различно. Не толкова подчертана в международен план, но поне толкова драматична и завладяваща“, обяснява той.

Кралското семейство вече е запознато с кинопроекта и няма нищо против той да се осъществи.

Вижте подробности за филма в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търтеи!!!!
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Леле, колко много Кобурги, тези могат да заграбят цялата амазонска гора и джунгла. Тука един от тези Кобурги открадна цяла планина, добре че Швеция е предимно равнини и няма какво да откраднат.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да ги превъзхвалят в сериали, нека шведското кралско семейство да осинови 100,000 български ромчета за да покаже на какво са способни. Всеки може да си облече костюм и да се прави на крал. Дела да покажат.