Сменете вредния мутренски модел!

Разчитаме на усета на избирателя, каза в Казанлък Ахмед Доган
Обновена: 11 окт 2011 06:57 | 10 окт 2011 23:22,
195
Сменете вредния мутренски модел!
Ахмед Доган при предизборната си обиколка из страната. Снимка: архив, БТА

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”. Това призова лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборното събрание на партията в Казанлък.

Повече от 400 души препълниха залата, където се проведе събранието.

„За да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”, отбеляза още Доган.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме”, отбеляза Доган.

Сокола допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат.

Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви депутатът.  „Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Ахмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
3
 
5
 
! Отговори
до 78 Иван преди 12 години
Аз съм убеден, че анкетата е реална. На българитът все му се струва, че нещо е така, както му се иска да бъде. Не забравяй, че на предишните президентски избори на Сидеров му предричаха, че ще вземе 2 - 3%. А той стигна до балотаж. Активността на писане по форумите не значи , че най-много защитаваните кандидати , са и най-предпочитаните. Лично мен ме притеснява процентът на Кунева. Точно тя би трябвало да бъде с 2 - 3%. Но наверно и аз страдам от същияг синдром.
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Човекът със завидни хидро-конструкционни умения, пардон - маркетингов експерт предлага да заменим начина на управление и разчита на усета на народа?!?! Може ли ИЗОБЩО някой да бъде толкова лицемерен!!Ако нещо в тая държава се случваше по усета *** народа, досега да висиш на бесилото Доганеее!
90
0
 
8
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
За това,че им гледаме физиономийте и им плащаме сметките на такива като Доган,Костов,Сидров,Първанов,Янев,Станишев,Борисов и т.н.сме си виновни само ние,"матрела".Някой от гореспоменатите да говори за конкетна политика.Само ни насъскват едни срещу други.Вота в България не е"за",а е"против".
89
3
 
11
 
! Отговори
българин преди 12 години
По-голяма мутра от Доган няма. Цанков камък е само една прашинка от безкрайните му кражби, далавери и престъпления. Много го търпят тоя престъпник и крадец, отдавна трябва да е в затвора, а не да ни дава акйл и да ни "учи" на морал.
88
0
 
5
 
! Отговори
дядовото преди 12 години
само платени агенти, пак във форума,бла-бла....колко ГОУЕМ е н-ка на държавата от 22год !Браво!
87
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще си издрайфам хубавата закуска от тая снимка!
86
2
 
7
 
! Отговори
Яко преди 12 години
Очаквам след тази изява Доган да позира за портрет пред заслужилия художник проф. Бойко Борисов...
85
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
не може на Сидеровия протест от миналата седмица да седя на Руската църква и да дойде 1. някакъв, който не беше способен да си нацели устата със сандвича, 2. Надрусано момиче и 3. двама 16-годишни, които сами си казаха, че не знаят какво мислят, и да ме питат накъде е протестът... Ако това са избирателите на АТАКА, правете си сметка.
84
8
 
11
 
! Отговори
"агент Буда &qu преди 12 години
Май *** пак ще се покажат политически най-грамотни от цялата ни \"политическа\" пасмина?!..... Доган може да е всякакъв, но в случая е много прав! Какво да говорим, като и "премиера-Слънце" констатира и каза, че Доган е най-големият политик на прехода .....
83
5
 
7
 
! Отговори
Бг е за младите преди 12 години
И какво, драги "родолюбивци", смятате ще стане като изберете Сидеров? Ще изгони всички малцинства и после България съвсем ще затъне. Защото ако не сте се интересували, в последните години всяка обикновена и необходима за това общество професия (строители, работници в пром. предприятия, селскостоп. работници, хигиенисти и пр.) принадлежи най-вече на *** или турци. С АТАКА ще затънем в мръсотия и простотия съвсем. Отворете си очите и слезте на земята, малцинствата не са най-големият ни проблем
82
4
 
15
 
! Отговори
Нострадамус преди 12 години
Пожелавам на хидроинженера да размисли философски и да се удави в Цанков Камък!!
81
11
 
9
 
! Отговори
Калфин- Президент преди 12 години
Калфата отнася Плевнята кат лястовица червей още на 1-ви тур...........
80
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жалкия *** Доган-дето не си знае родния баща и израсъл по домовете-забогатя на гърба на българският народ-като го краде и рекетира и възпроизведе много крадливи,недосегаеми и безпардонни кметчета-той е резила на БГ!
79
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А да бе Доанчо,връщаме ви във властта и отново започват печалбите от по 1 000 000-няма такава алчност,тя ви отпушва устата,сега да говорите какво ли не и после-***!Никога вече!!!
78
3
 
1
 
! Отговори
Barbarian преди 12 години
Aga shto ne begash v tursko kvo unaq mu rabota dirish tuk samo Gerb
77
3
 
8
 
! Отговори
Иван преди 12 години
Гледам резултатите от гласуването кого биха подкрепили за президент посетителите на сайта и виждам че 4,5 кандидата имат близки проценти,само Сидера води убедително...1 СЪВЕТ към ***- да се вземат мерки да се гласува само по веднъж от компютър.......всички знаем че реалната подкрепа за Сидеров е 2- 3 процента а тук уж са гласували за него близо 30
76
1
 
17
 
! Отговори
mark37 преди 12 години
Аз питам , нас българите , младите хора ,работещи и творящи, хора с висше образование , този ли ще ни управлява ? Този агент на ДС дето е съсипал живота на хиляди хора , българи , този дето не ходи на работа но му плащат всеки месец, този дето не може да каже две свързани изречения на български и тази вуйна с забрадката дето не говори български ... ТЕЗИ ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯТ БЪДЕЩЕТО НА НАШИТЕ ДЕЦА КОИТО УЧАТ В ХАРВАРД ,ЙЕЙЛ,КЕМБРИДЖ,ОКСФОРД,БЪРКЛИ,КОРНЕЛ, ДЖОН ХОПКИНС,ТОРОНТО , КОЛУМБИЯ ... А ?????
75
0
 
10
 
! Отговори
Да се помни и знае преди 12 години
Доган е татарски *** от Варненско, а Турция и Западен Кюрдистан.
74
4
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 12 години
Не позна, ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ ЩЕ ИЗХВЪРЛИМАНКЕТАТА В dnes.bg Е БЪГАВА КАТО СИ ИЗТРИЕШ КУКИТО ПАК МОЖЕ ДА ГЛАСУВАШ.ХАКЕРИТЕ ВА ПРЕЦАКАХА С РЕЗУЛТАТИТЕ - НЕ СА АКТУАЛНИ !!!
73
4
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ преди 12 години
МУТРЕНСКИЯ МОДЕЛ НЕ ХАРЕСВА НА доган??? Разбираемо, няма вече хонорари по 1 500 000 лева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!