Сменете вредния мутренски модел!

Разчитаме на усета на избирателя, каза в Казанлък Ахмед Доган
Обновена: 11 окт 2011 06:57 | 10 окт 2011 23:22,
195
Сменете вредния мутренски модел!
Ахмед Доган при предизборната си обиколка из страната. Снимка: архив, БТА

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”. Това призова лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборното събрание на партията в Казанлък.

Повече от 400 души препълниха залата, където се проведе събранието.

„За да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”, отбеляза още Доган.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме”, отбеляза Доган.

Сокола допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат.

Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви депутатът.  „Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината”, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: Ахмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
39
 
! Отговори
enichar преди 12 години
Я кой го казва-най-голямата мутра на България през последните 20 години,т.е. пардон той не е мутра,той е хрантутникът на мутрите-всички знаят връзките и парите му от Мулти и др.
111
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А ТИ МАЛКА ЛИ СИ МУТРА ?
110
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Този не е спирал да подбужда етническа омраза. Защо не е в затвора. Да не забравяме че е организирал атентати срещу български граждани и построи паметник на атентаторите. Терорист говори за мутренски модел.
109
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
parvo da se zapochne ot teb izmenik ,na edna kyka ili klon da te obesim
108
4
 
15
 
! Отговори
bg преди 12 години
никой ли в тоя пословичен български град не се зарови в нивата си и да ни отърве от тоя който докара толкова злини на тая държава
107
3
 
14
 
! Отговори
dali преди 12 години
БКП=БСП+ДПС+АТАКА+ГЕРБ комунистически ***
106
5
 
30
 
! Отговори
били преди 12 години
само като му видиш мутрата на този *** и виждаш един алчен чожек , който манипулира горките изстрадали пенсионери. дано не спечели в казанлък
105
4
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 12 години
На тоя трябва да му забранят да надува балоните сам...
104
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака." Гласувайки за герб или атака гласуваш против наглото дпс.
103
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Солаков въобще не го включват в проучванията а съм сигурен че ще има сериозен процент.(ако изборите са честни)
102
5
 
21
 
! Отговори
hm преди 12 години
Общото между Доган и БСП , на единия му вярват турските баби , на другите българските. Трябва да си направят коалиция на Пенсионера.
101
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ЧЕНГЕ... КАКВО ДА ГО ПРАВИШ С ВСИЧКИ ЧЕНГЕДЖИЙСКИ НОМЕРА ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ. И ТОВА Е ТОЯ КОЙТО СЪЗДАДЕ ВСИЧКАТА МУТРЕНСКА ПАСМИНА. УЖАС, КЪДЕ ЖИВЕЕМ. А ЗА ТОВА ИЗКАЗВАНЕ СИГУРНО ЩЕ ПОЛУЧИ И ХОНОРАР ЗА КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ ПО СОЦИОЛОГИЯ.
100
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма ли кой да натири това мазно животно в Анадола...
99
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ей ***, тъй наречените "рокери" не ни праща никой, ние имаме топките да правим това, което всички си мислят, но им липсва организация или смелост. Не говори така разпустено, че да не ти се срутят сараите за една нощБедна ти е фантазията колко накриво ще стъпиш, ако ни намесиш с грозната си арогантна и алчна физиономия!
98
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За съжаление е прав за мутренския модел.Друг е въпросът , че и Бойко и Доган са кукли на конци на бившата ДС.Нека по-старите не забравяме кой можеше да е преподавател в школата на МВР в Симеоново.
97
1
 
5
 
! Отговори
A BE DOGAN преди 12 години
DPC PROEKTAT E NE CAMO MYTRENCKI ,A I ANTIBALGARCI.6TO ZA BG DEPYTAT CI,KATO IZOB6TO NE CTAPVA6 V NC.KOI CTOI ZAD TYOITO PRECTAPNO POVEDENIE??????VAN OT YPRAVLENIETO NA BG.VAN OT POLITIKATA.VAN OT PYPLI4NOTO PROCTRANCTVO.I TI KATO zar KIRO IMA6 PRECTAPNO POVEDENIE I NARODAT GO VIjDA.IMATE EDNA I CA6TA POKROVITELKA- CADEBNATA VLACT.
96
2
 
14
 
! Отговори
марш! преди 12 години
пак ли ти бе нахалник!? като не са те линчували още, не значи че пак трябва да си показваш осрания ***! марш от тука!
95
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
според мен трябва да го затворят за думите че правителството е пратило рокери, супер ***
94
0
 
10
 
! Отговори
Ха ха ха преди 12 години
А кога ще бъде сменен изключително вредния доносническо-агентурен модел на все още работещата ДС ? Ако някой си мисли че щангист с два пръста чело САМ се е сетил да рекетира значи е пълен ***. ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОИ СА ПОРЪЧИТЕЛИТЕ.
93
1
 
8
 
! Отговори
над 57 преди 12 години
Ами Доган , след като се възползва от него, след като ги подцени, сега реве на избирателите си, които нищо чудно, поне половината, да го пратят на "репешаш".