Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки

За общинските постове ситуацията е малко по-различна
Обновена: 24 окт 2011 10:40 | 24 окт 2011 08:58,
81
Балотаж във Варна. Кирил Йорданов Vs Веселин Марешки
Снимка: Архив Булфото

Балотаж ще има във Варна според резултатите от почти 50 процента от обработените бюлетини в общината.

Кирил Йорданов, подкрепен в надпреварата от ГЕРБ, печели 30,15% от гласоподавателите.

Бизнесменът Веселин Марешки (издигнат от Инициативен комитет) получава 18,15% от гласовете, според ЦИК.

Борислав Гуцанов, издигнат от БСП, е с подкрепа от 14,29%.

За общинските постове ситуацията е малко по-различна. ГЕРБ ще има превес над съветниците на БСП, които са втори в битката за листите.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
0
 
! Отговори
стеффчо преди 12 години
ние в западна България които работим в аптеки марешки не сме взимали пълна заплата непомня откога , винаги мениджърите си намират повод да не ни се дават пълни заплати , но сега вече знаем ,че не само мениджърите са много зле и крадци ,вече разбрахме къде са ни парите - за купуване на гласове за шефа евала шефе евала , пийте човешка кръв всичко се връща рано или късно
79
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля те, не говори глупости. Точно пък Марешки пръсна толкова много пари, даже един мой приятел продаваше гласове! А Марешки, като е пръснал толкова много пари 100 % процента ще иска да си ги върне двойно!
78
0
 
3
 
! Отговори
Величка преди 12 години
Единственият коректен човек във Варна по тези избори е Марешки - не купуваше гласове, като всички останали, а застъпниците му - бяха негови приятели. Айде Кирчо да изкара 300 негови приятели, дето ще стоят цял ден... Никога
77
0
 
2
 
! Отговори
Силвия преди 12 години
Проблемът е Ваш, като казвате, че останали без пари. Ваш, защото въобще не сте се интересували на кого сте застъпник. Застъпниците на г-н Марешки не бяха излъгани, а работиха за една кауза. Той поне може да се похвали с такива хора зад гърба, са за разлика от опнента с купените гласове!
76
2
 
1
 
! Отговори
zastypnik преди 12 години
Също съм излъган от Марешки,с него лично не сме се уговаряли,но той имаше агенти,те ни събираха,обещаваха,обучаваха как и с каква бюлетина да гласуваме,а парите...парите почнаха да ги раздават,но прокуратурата ги подгони и те ни изгониха от помещението,като ни увериха,че нищо не губим,ще си получим обещаното в понеделник,стига да сме записани в списъка на отговорниците,сега се покриха и телефоните са им изключени.Позор за тях,ня кой да ГЛЕДА ОТГОРЕ тежко им за възмездието,да се задавят с парите
75
0
 
1
 
! Отговори
Застъпник! преди 12 години
Аз незнам да е обещавал пари на нокого! А когато няма нещо обещано- няма какво да се издължава!
74
4
 
2
 
! Отговори
За Марешки ЛИ? преди 12 години
Много застъпници се отвратиха от гаврата с тях,обещанието остана само- надуми.Г-н Марешки се оттървал евтино с плащането на застъпниците си (по негови думи),как няма да е евтини,след като не плати нищо на хората?Агентите му за връзка не си вдигат телефона,те сигурно не са на сухо.Излъганите хора как ще ги накара да го подкрепят сега в най-важния момент за него?Ще си остане само с балотажа,защото лесно е да излъже,но последиците са за негова сметка,имал милиони,а се скъпи да си изпълни обещанието
73
5
 
1
 
! Отговори
Марешки- НЕ! преди 12 години
Хайде кажете ми какво направи Марешки за последните 4 г, нали беше в общинския съвет?! Да каже какво направи той за 4 год като общинар?!?! Пари има, той не отрича, ако толкова те е грижа за града, защо през последните 4 год. нищо не направи за нашия град. Трябва да си кмет ли за да направиш нещо за Варна?!?!?!? Не ми хвалете Марешки, защото през последните 4 год. никъде не го видях да участва дейно в управлението на града, дори и като общински съветник.
72
3
 
7
 
! Отговори
Варна на варненци преди 12 години
Мили съграждани, гласувайте на балотажа с изцяло задраскана бюлетина с едно голямо "НЕ". Това е нашият глас, това е нашият избор, ние не искаме да ни управляват мошеници, продажници и хора, които трябва да бъдат преследвани от закона. Аз съм против управлението на Варна от тия рецидиви. Нека Варненци покажем, че сме лишени от правото на адекватен избор. След гласуване на митинг пред общината. Варна на варненци! НЕ на балотажа!
71
0
 
7
 
! Отговори
несправедливия преди 12 години
справедливия, ти си *** :) не искам от човек като теб да зависи моето бъдеще. За да ти харесва Кирчо значи си много извратена личност !
70
10
 
4
 
! Отговори
Явор преди 12 години
Кирил Йорданов направи много - само Варна има безплатни спортни центрове като в Морската градина, Аспарухово и модерни спортни комплекси като в Младост и Плувния комплекс Приморски. Само Варна има 3 мола и два по-малки - в кв. Бриз и Аспарухово. Само Варна през неговия мандат стана 2 пъти най-добър град за живеене. Само Варна има плажове със син флаг извън курортите, само Варна няма синя зона от големите градове и хората не са рекетирани да плащат, че са от центъра. Долу ***(га)решката мафия.
69
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз гласувах за Джиков, но на най- лошия възможен балотаж ще гласувам за Марешки. На мен ми писна от Кирил Йорданов окраде Варна. Сега да го видим Марешки.
68
4
 
7
 
! Отговори
vlady преди 12 години
И двамата са ***, Кирил Йорданов ще спечели още един мандат - и двамата с Марешки не могат да привлекат допълнителни гласоподаватели на балотажа разликата е сериозна.
67
0
 
9
 
! Отговори
Балан преди 12 години
Жалки драскачи - цапачи! IMHO трябва да махнете от писаниятя си ASAP съкращението Vs! Съвсем не е по български.
66
15
 
8
 
! Отговори
ГЕРБЕРСКО РОБСТВО преди 12 години
БЪЛГАРИНО СЪБУДИ СЕЕЕЕЕЕЕЕ СПРИ ДА ГЛЕДАШ ПРОДАЖНИТЕ НИ ТЕЛЕВИЗИИ,ПРОГНОЗИ И ПОЛИТОЛОЗИ В НЕДЕЛЯ ЩЕ СА НАИ-ВАЖНИТЕ ИЗБОРИ ОТ ДВАДЕСЕТ И ДВЕ ГОДИНИ НАСАМ. В НЕДЕЛЯ ЕДИН ДОКАЗАН ШИЗОФРЕНИК И НЕГОВИТЕ *** ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ЗАВЗЕМЕ ЦЯЛАТА ВЛАСТ В СТРАНАТА И ДА ЗАДУШИ ПОСЛЕДНИТЕ ГЛАСОВЕ ПРОТИВ НЕГОВОТО АНТИ-БЪЛГАРСКОТО УПРАВЛЕНИЕ В НЕДЕЛЯ ПАРТИЯ ГРОБ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ЗАГРОБИ БЪЛГАРИТЕ... ТОТАЛНО В НЕДЕЛ...Я ТЕЗИ *** ЩЕ ПОДМЕНЯТ ВОТА ПОВСЕМЕСТНО КАКТО ГО СТОРИХА СЕГА В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ ГРОБАРСКИ КАНДИДАТИ. В НЕДЕЛЯ ТЕЗИ ГЕУРИ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ОТНЕМАТ БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ , НА РОДИТЕЛИТЕ НИ И НАШЕТО БЪДЕЩЕ В ПОЛЗА НА ЕДИН ТВ ГЕРОИ ИНТЕРЕСУВАЩ СЕ ЕДИНСТВЕННО ОТ СОБСТВЕННОТО СИ ЕГО. В НЕДЕЛЯ ИЗБОРЪТ НЯМА ДА Е ; ГЕРБ СРЕЩУ БСП ; В НЕДЕЛЯ ИЗБОРЪТ ЩЕ Е МЕЖДУ ТОТАЛНИЯ КОНТРОЛ НАД БЪЛГАРИТЕ ОТ ЕДИН ШИЗОФРЕНИК И ВЪЗМОЖНОСТА ДА СПРЕМ ЗАРОБВАНЕТО НА БЪЛГАРИНА. А ВИЕ РОДИТЕЛИ ВИЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ ВИЕ БРАТЯ И СЕСТРИ КАЖЕТЕ ЩЕ ПРЕДАДЕТЕ ЛИ БЪДЕЩЕТО НА СЕМЕИСТВАТА СИ В РЪЦЕТЕ НА ЕДИН ШИЗОФРЕНИК..... НЕМИСЛЯ ЗАТОВА В НЕДЕЛЯ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ДА ОТИДЕ ДО УРНИТЕ И ВЪПРЕКИ ЦЕЛЕНАСОЧЕНОТО ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ С ЦЕЛ МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ,ГЛАСУВАИТЕ САМО ЧРЕЗ ГЛАСУВАНЕ ЩЕ СПРЕМ НОВОТО ГЕРБЕРСКО РОБСТВО НАД БЪЛГАРИЯ. В НЕДЕЛЯ ИЗБОРЪТ ЩЕ Е ИЛИ ЕДИН ЧОВЕК С БОЛНА ПСИХИКА ИЛИ ВАШИТЕ СЕМЕИСТВА. ДА ТУК ИЗБОР НЯМА 7 300 000 000,СЕДЕМ МИЛИОНА И ТРИСТА ХИЛЯДИ СА ПО ВАЖНИ ОТ ЕДИН ЛУД И ШАИКАТА ИНТЕРЕСЧИИ ОКОЛО НЕГО. ГЛАСУВАИТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА СЕМЕИСТВОТО СИ. ГЛАСУВАИТЕ
65
3
 
17
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ! преди 12 години
Аз гласувах за Костадин Костадинов, и бях на мнение че най-лошия балотаж би бил Кирил Йорданов и Веселин Марешки. И въпреки това ще гласувам за Марешки на балотажа, много неща не ми допадат в него, НО СРАСТВАНЕТО СЪС ВЛАСТТА на Кирил Йорданов ОЩЕ ПОВЕЧЕ НЕ МИ ДОПАДА.
64
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
а кандидатът на нормалните млади варненци - костадин костадинов, който е четвърти с 8,8% въобще не го споменават..същият, когото арестуваха по време на протестите, за да бъде сплашен и да се откаже...после някой да не се чуди каот останат само пенсионери и *** в този град..както и в цялата държава де..
63
8
 
8
 
! Отговори
пак аз преди 12 години
Марешки е един крадец и мафиот, в листата му , понеже няма НИКАКВА СТРКТУРА ЗАД ГЪРБА МУ, са леля му, сина му, жена му и семейството на един мой некадърен комшия, *** като ***. Срамувам се, че съм от Варна
62
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Варненци си го набихме отвсякъде-Киро Ментата го видяхме що за *** и бандит е!Марешки е същата работа,ако не и по-зле-питайте хората,които работят за него,луди ги прави и ги цеди до дупка.Работят му по 12-14 часа в аптеките за по 400-450лв,навсякъде малко по-нагоре е сложил любовници и познати-чанч до дупка!А отделно и двамата играят с ГЕРБ-няма мърдане!Тежко и горко на Варна!Като сме овце-ще ни стрижат и доят!
61
5
 
8
 
! Отговори
ГЛАСУВАЙТЕ!!! преди 12 години
За бога братя, ГЛАСУВАЙТЕ НА БАЛОТАЖА ВЪВ ВАРНА!!!Явлението цар Киро Варненски, НЕ Е нормално!