Поезия на голо

Младата поетеса Гери публикува авторски стихотворения, рецитирани по еротично бельо, с цел да стигнат до масовата публика
21 ное 2008 08:00, Красимир Ангелов
176
Поезия на голо
Поетесата - новаторка. Снимка: БГНЕС

Младата българска поетеса Гери разтърси българското интернет пространство, след като чете стиховете, които пише... по бельо.

В блога си "Голи думи" тя публикува авторски стихотворения, рецитирани по еротично бельо, с цел да стигнат до масовата публика.

"Смятам, че литературата и главно стихотворенията са в една недостатъчно привлекателна опаковка.

Много млади хора пишат стихове, но не е модерно да ги показваш на другите, да ги развиваш.

Точно затова направих тези клипчета, в които да предизвикам обществото и главно интернет потребителите към тази тема”, съобщи младата поетеса.

Според нея "Голи думи" е разголване от тялото към душата на човек.

"Искам да слея в едно красотата на женското тяло и думите", завърши авторката на идеята Гери.

Гери и поезията й


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
S vreme i trenirovka Geri spokoino moje da se prevurne v Monika, kakto i vskaka jena - samo sredstva i griji. Ideqta e mnogo dobra.
103
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Imalo edna mlada poetesa, chiito stihove bili palni s jivot, ama se samoubila kato dete. Po sym fen na Geri po prashkite, neka stihovete i da ne sa tolkova umni, pone e jiva!
102
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И ти радваш не по малко! :)))Ти каза, обаче нещо супер съществено: "Това което на мен не ми харесва не е изкуство, талантът който се разминава с моите разбирания не е талант" Тезата ти щеше да буди присмех, ако не са все още доста живи спомените за налаганите със сила стандарти и норми на едно единствено правилно изкуство...
101
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
За чалгата съм съгласен, не може да караш рейс или тир и да не надуеш чалгата. Обаче едно е съблечена, силиконизирана красавица да пее "искам те" или "черен си ми щото си с друга". Друго е някой по бельо да нарежда, че дори да падаш, все ще станеш, за да стигнеш мрака, където спокойно ще затвориш очи. Никой не вижда това, а то е същественото преди месеци две момичета на 12 или 14 години се хванаха за ръце и скочиха, за да намерят мрака и може би за последно да се себеизразят като неразбрани, каквато нотка се усеща и в този текст. Като гледам форума започвам да се питам дали интернет грамотността не е страшно ниска. В нета могат да се намерят много по-горещи неща, още по-добре е човек да има и опит, тогава намигащото момиче по бельо не би му попречило да разбере за какво става въпрос. Проблемът идва, когато две момичета в пуберитета не се развълнуват от бельото, чуят за какво става въпрос и скочат, тогава "безвъзвратно ще напуснат".
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Радваш ме:-) Нищо съществено не каза:-)На Моника Белучи еротиката й е изкуство, но малцина го могат! А това да се опитваш да ми правиш еротика, без да ти е талант, е все едно да ми пееш, без да имаш таланта за това. Затова и буди присмех:-)
99
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Млада жена съм и направо се учудвам за какво да завиждам - жена, която няма тяло като моето, няма талант да пише стихове като моите, и няма достойнство!Ами седнете да серете (с извинение) на площада и също ще предизвикате внимение, и?"Ухааа, пък си и скромна ;)
98
0
 
0
 
! Отговори
Бургас преди 15 години
ЧАЛГАТА ВЛЕЗЕ И В ПОЕЗИЯТА ! БРАВО ! И ТЪЙ КАТО ВСИЧКО Е НАГОЛО ...И ПОЛОВИЯ ИНСТИНКТ, ХЛЯБЪТ и ЗРЕЛИЩАТА СА ПРЕДИ ВСИЧКО ОСТАНАЛО . МОЖЕМ ДА ЗАКЛЮЧИМ ...ПРЕЕБАХТЕ БЪЛГАРСКАТА КУЛТУРА. "...Език прекрасен, кой те не ругаи кой те пощади от хули гадки?Вслушал ли се е някой досегав мелодьята на твойте звуци сладки? ...ох, аз ще те обриша от калтаи в твоя чистий бляск ще те покажа,и с удара на твойта красотааз хулниците твои ще накажа. "ТОВА Е ПОЕЗИЯ ...И КРАСОТАТА Й Е ОБЛЕЧЕНА В НАЙ-ХУБАВИТЕ ОДЕЖДИ ...БЪЛГАРСКИТЕ ДУМИ
97
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като толкова настояваш някой да ти каже че не си прав, да взема да ти го кажа аз! :)))Кажи ми кое, аджеба, е истинското изкуство, в което отсътва еротиката?! И как може Белучи да ти покаже едно събличане като изкуство, без да има и грам еротика в него?!?! Мислех си че тези противоречия в писанието ти са очевидни, но явно не и за теб, та да ти ги посоча, като настояваш толкова! :))))
96
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
91. - 10:51 - Браво!От: АнонименАз пък и се възхищавам! Не мога, както пишат няколко човека преди мен, да си представя, че Ботев или Вопцолжв могат да рецитират по бельо, но тук става дума за нещо съвсем различно, защо не се замислите малко... Момичето ви го казва в прав текст, иска да ни провокира! И успява! За по малко от три часа над 80 коментара и то само в този сайт! Браво на Гери, това което се опитваше да направи, го изпълни на 200%! Дали ми харесва идеята не е важно, дали ми харесва да ми четат поезия полуголи красавици също! Това няма нищо общо с чалгата, с пошлостта, с поезията! Това си е един начин за привличане на внимание, това си е начин да се накарат хора които никога не са писали във форуми да дадат мнението си и това е безспорно интересно и достойно за уважение постижение. Ако някой си помисли да ми опонира, че провокация заради самата провокация е нещо нередно, да си помисли за известния случай с прочетения по радиото роман "Война на световете" в САЩ преди години... Този случай влезе в историята, дано и Гери да успее! Браво, момиче!!! Имаме нужда от време на време някой да разръчка тинята в която сме затънали, пък макар и с нестандартни методи! :))))
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Млада жена съм и направо се учудвам за какво да завиждам - жена, която няма тяло като моето, няма талант да пише стихове като моите, и няма достойнство!Ами седнете да серете (с извинение) на площада и също ще предизвикате внимение, и?
94
0
 
0
 
! Отговори
Gendi преди 15 години
Малиййй .... колко незадоволен народ (плакне очите като Спиро) !Много ефтино, много ефтино ... таман ката за Спиру.
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За да стигнеш до там, че да се съблечеш, за да привлечеш вниманието, явно не ти е останала никаква друга възможност. Сорри Гери, ама ако стиховете ти наистина имаха заряд в себе си, нямаше да ти се налага да падаш толкова ниско. Защото след 2 седмици никой няма да помни какво си чела, но всички ще помнят, че си била по бельо. Е, ако целта е да се прославиш като бар дама, поздравления! Обаче никога няма да станеш сериозна поетеса така! Щото всяка пач...ра може да се съблече, ама не всеки може да пише стихове! Ама зависи си какво искаш да постигнеш? Дали искаш да си известна като момиче с талант или просто да си известна, без значение с какво! Защото в наши дни не е голяма сензация да се съблечеш, ти не си първата, няма и да си последната.
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това са жалки опити да привлече внимание - както чалгарките пеят кажи речи голи. Защото истинското изкуство не се нуждае от еротика на най-примитивно ниво. Има и съвременна българска поезия, която направо ти пълни душата - тя е за това, поезията. Другото е ***. А събличането като изкуство ми го показва Моника Белучи. Така че тази не може да ме впечатли с никой от опитите си.Защо няма кой да каже, че не съм прав?:-)
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък и се възхищавам! Не мога, както пишат няколко човека преди мен, да си представя, че Ботев или Вопцолжв могат да рецитират по бельо, но тук става дума за нещо съвсем различно, защо не се замислите малко... Момичето ви го казва в прав текст, иска да ни провокира! И успява! За по малко от три часа над 80 коментара и то само в този сайт! Браво на Гери, това което се опитваше да направи, го изпълни на 200%! Дали ми харесва идеята не е важно, дали ми харесва да ми четат поезия полуголи красавици също! Това няма нищо общо с чалгата, с пошлостта, с поезията! Това си е един начин за привличане на внимание, това си е начин да се накарат хора които никога не са писали във форуми да дадат мнението си и това е безспорно интересно и достойно за уважение постижение. Ако някой си помисли да ми опонира, че провокация заради самата провокация е нещо нередно, да си помисли за известния случай с прочетения по радиото роман "Война на световете" в САЩ преди години... Този случай влезе в историята, дано и Гери да успее! Браво, момиче!!! Имаме нужда от време на време някой да разръчка тинята в която сме затънали, пък макар и с нестандартни методи! :))))
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Проблемът е, че болшинството от хората никога няма дори и случайно да се докоснат с нещо стойностно освен ако авторката не се расъблече! Съгласен съм, че повечето от хората ще гледат само прашките, но дори и една малка част да се докоснат до изкуството пак си струва опита!В целта определено оправдава средствата! Най-доброто изкуство е това което може да се докосне до масите, но в същия момент носи и стойност! На мен много ми хареса! От години не бях чувал по прочувствен рецитат!
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да се държиш за пакета е голямо постижение... и една от пу*ките, която те надърви, заслужава адмирации за таланта си... както пее една нейна колежка - "Все го л*пам на неподходящия, в това ми е таланта..."
88
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз пък нямам звук на компа и само изгледах клипчето :)
87
0
 
0
 
! Отговори
moment преди 15 години
Parvo 6te jenite neka se vajdarjat ot komentari, da obqsnqvam li zashto ; ), a samo fakta, 4e sedi i q obsajdate govori samo po sebe si dali tazi proqva na gospojicata e bila uspeshna ili ne. Tq e postignala svoeto, bravo, za koeto. Ne sadete drugite prekaleno surova, izleste ot granicite, koito sami si postavqte. Priaten posleden raboten den na vsichki \/
86
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имаше и театрална постановка, доколкото си спомням, с уриниране на сцената, щото това било изкуство и който не го одобрява, е ***...Та аз съм от клуба на консервативните - не мога да си представя учителката на литература на сина ми, за да привлече вниманието на класа, да рецитира Дебелянов по бельо...
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
много секси но всъщност нищо не разбрах от това което момичето изказваше само й зяпах прашките .То всъщност май няма да съм само аз мисля