До последна капка

Излиза новият роман на Джеймс Патерсън "Кърваво наказание"
Обновена: 24 дек 2010 13:13 | 24 дек 2010 13:12,
7
До последна капка
Корица: Хермес

През януари у нас излиза новата книга на Джеймс Патерсън, в съавторство с Майкъл Ледуидж „Кърваво наказание“.

В нея Ню Йорк е потресен от кървавите убийства на психопат, който нарича себе си Учителя, броди из улиците на града и „дава уроци” на надменните и арогантните.

Първоначално следователите не откриват връзка между убитите. Става ясно, че всеки може да е следващата жертва.

Само един детектив от нюйоркската полиция може да се справи със залавянето на Учителя и това е Майкъл Бенет. Задачата му обаче се оказва много по-сложна, отколкото дори той би могъл да предположи.

Майкъл е самотен родител, който след смъртта на съпругата си трябва да се грижи за децата. Разболели се от остра вирусна инфекция, те създават куп грижи на Бенет и бдителността му на опитен професионалист се притъпява.

В този момент на слабост се случва немислимото: специалистът по отвличания и преговори Майкъл е похитен от Учителя.

Опитният детектив трябва да спре психопата и да се измъкне от клопката му, за да спаси Ню Йорк от най-ужасяващото бедствие в историята на града...

Прочети откъс!

Джеймс Патерсън е най-популярният автор в Съединените щати и най-продаваният в световен мащаб. През последните 7 години той е имал повече бестселъри №1 отколкото Джон Гришъм, Том Кланси, Джоан Роулинг и Дан Браун взети заедно! Освен това е най-високоплатеният автор в света, с приход от 70 милиона долара годишно, надхвърлящ общите приходи на Стефани Майър, Джон Гришам и Джоан Роулинг.

Своето място в полето на литературата Патерсън заема още с първия си роман – „Номерът на Томас Бериман”, излязъл в края на 70-те години, когато писателят е 27-годишен.

След този успешен старт кариерата му започва да се развива стремително, а почитателите му не крият възторга си от всеки следващ негов хит.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: Джеймс Патерсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Това е един от любимите ми автори,той пише трилъри.Ако не ви допада,може да четете нещо друго,никой не ви кара насила.Почти не съм пропуснала негова книга,и единствения коментар от моя страна е,че последните 3-4 години стана малко комерсиален като заложи на количеството,а не на качеството.Поради този факт,романите му вече не са толкова завладяващи.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А бе, Дидо, къде в постинг 3. виждаш нещо лошо за автора на книгата? Първо изтрезней, после се изявявай по форумите!
5
0
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 13 години
Честито Рождество!И в един такъв светъл ден,който може да се счита за рожден ден на всички люде,вие продължавате да се джавкате....Не е лошо че е написал човечецът книга,лошото е че се пишат вече само такива книги и младия читател остава с убеждението че такъв е правилния живот.
4
2
 
1
 
! Отговори
Дидо преди 13 години
До #3:Ти първо вземи и прочети някоя негова книга и после критикувай.Има си талант човека,пише,че и пари прави.Ти к'во си имаш?
3
1
 
7
 
! Отговори
Няма да се учудя преди 13 години
Като гледам какви простаци правят кариери и трупат милиони по възможно най-нечестните начини през последните 65 години в България, пък и какви носове са навирили, няма да се учудя ако и тук някой превърти и почне да се прави на такъв "Учител" като в този роман. Има и много комплексари, нищо чудно и някои от тях да мечтаят да дават такива "уроци". Боже, пази България и нормалните хора в нея, доколкото са останали такива!
2
2
 
1
 
! Отговори
НиК Каргонски преди 13 години
Баа Пено,тоя човек пише само ...бестселъри и ти я наричаш...гадост.Представямси,ако не напише...бестселър,какво чудо щеше да е;Квазимодо ряпа да..яде.След тази...хубава реклама,която направи на книгата,на мен остава само да я препоръчам на българската...публика.Купете я,защото е....бестселър;не сезнае следващата,какво ...квазимодо ще е.
1
2
 
3
 
! Отговори
баа Пена преди 13 години
По-големи гадости нема ли??