Наслади от Нора

Излиза третата книга от тетралогията на Нора Робъртс „Сватбена агенция”
15 апр 2011 08:00,
0
Наслади от Нора
Корица: Хермес

Третата книга от тетралогията на Нора Робъртс „Сватбена агенция” е със заглавие „Наслади се на мига“.

Тя продължава историята за Лоръл, Ема, Мак и Паркър, които от малки мечтаят за идеалната сватба. Години по-късно четирите създават преуспяващата сватбена агенция „Обети“, която превръща мечтите им в реалност. Всяка от тях има своя дял в организацията на грандиозното събитие, което бележи началото на съвместния път на двама влюбени.

Първият роман от поредицата - „Видение в бяло” - ни срещна с темпераментната Мак, която имаше объркан личен живот, но неочаквано намери мъжа на живота си в лицето на учител от местната гимназия. Вторият - „Легло от рози“ разказа за Ема Грант – мечтателка за нежна романтика и изгарящи страсти, която открива любовта там, където не е предполагала, че ще я намери – до себе си.

Третата книга пък ни запознава с Лоръл - практична, не особено претенциозна и здраво стъпила на земята.

Тя е отговорна за приготвянето на изкусителни сладки вълшебства, а нетрадиционните сватбени торти са нейна запазена марка. Работата й носи усещане за удовлетворение, уют и пълноценен живот.

Колкото до любовта – Лоръл вярва в нея, поне на теория. Тя дори знае как точно изглежда идеалният мъж – красив, умен, щедър, покровителствен и за съжаление, далеч над нейното ниво.

Още по темата

Лоръл е влюбена в по-големия брат на Паркър – Дилейни Браун, адвокат и възпитаник на престижен университет от Бръшляновата лига.

Тя е убедена, че Дел я възприема като по-малка сестра и че дори и не подозира за чувствата й.

Когато обаче двамата се отдават на гореща, страстна целувка, на Лоръл й се налага да отхвърли съмненията, за да се наслади на красивия миг и да даде шанс на връзката им.

Нора Робъртс я е сред най-продаваните писателки в историята – общият тираж на книгите й е над 294 милиона екземпляра.

Написала е над 150 романа, 147 от тях са бестселъри в класацията на Ню Йорк Таймс. През последните 25 години всяка минута се продават по 21 книги на Нора Робъртс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари