Коелю пътува

Излиза "Алеф" – новата книга на литературната суперзвезда Паулу Коелю
16 май 2011 15:30,
3
Коелю пътува
Корица: Обсидиан

Световноизвестният автор на „Алхимикът“ и „Вероника решава да умре“ е готов с новата си книга, озаглавена „Алеф“.

Личен разказ за третото свещенопоклонничество на писателя, който тръгва на път, защото „Успявам да разговарям с душата си само когато с нея сме в пустинята, по улиците на някой град, в планината, на магистралата“.

„Алеф“ е изненадващо откровена история, в която Паулу Коелю разказва как една лична криза го кара да предприеме забележително пътуване за духовно обновление.

За да си върне вдъхновението, страстта и радостта от живота, той решава да започне всичко отначало и отново да влезе в контакт с хората и света.

По време на пътешествието си през Европа, Африка и Азия среща младата туркиня Хилал и осъзнава, че съдбите им са били преплетени в един друг живот, в друго измерение.

Заедно с нея той предприема мистично пътуване през времето и пространството, през миналото и настоящето, за да намери себе си.

А „Алеф” цели да изправи читателите си пред собствените им страхове, да ги подкани да търсят любовта и прошката и смело да се изправят срещу предизвикателствата на живота.

Паулу Коелю е роден в Рио де Жанейро през 1947 г. С появата на първата му книга – „Дневникът на един маг” – започва неговата необикновена литературна кариера, а с „Алхимикът” той се превръща в един от най-влиятелните съвременни писатели.

Книгите му са преведени на 72 езика и са издадени в 160 страни, като тиражите им надхвърлят 130 милиона екземпляра.

Той е кавалер на Ордена на Почетния легион на Франция, член е на Бразилската литературна академия и носител на престижни международни награди. Също така е най-популярният чуждестранен автор в България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Паулу Коелюалеф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
майстор преди 12 години
Оф аман от простотия! Нали не си мислите, че има 100 милиона манекенки!? Или толкова заблудени читатели?!Авторът пише достъпно и овлекателно, това е. Радвайте се, че има кой да чете изобщо. Сега множеството интелектуалци, които четат "Махалото на Фуко" от сутрин до вечер, ако обичат, да спрат да морализаторстват.Един красив продукт, които радва хиляди в България. Гледайте си кефа!
2
3
 
7
 
! Отговори
Кандидат-манИкенка преди 12 години
Любимият ми автор! Живот и здраве да стана миска и порно ще си пусна в нета!
1
2
 
5
 
! Отговори
Тата преди 12 години
Ура ура веднага я взема