Може ли да има наслада в смъртта...

Излиза нов роман на Нора Робъртс
Обновена: 27 авг 2012 10:46 | 27 авг 2012 10:40, Петя Славова
0
Може ли да има наслада в смъртта...
Снимка: Хермес

Може ли да има наслада в смъртта се опитва да ни покаже Нора Робъртс с новата си книга. Тя е от поредицата с главни герои лейтенанта Ив Далас и загадъчния милиардер Рурк.

За първи път роман от с тези персонажи излиза през 1985 г. В “Наслада в смъртта” се срещаме с обичайните образи, докато те са на приятна почивка на Ив и Рурк в Ирландия. Именно там се случва поредно убийство и героинята осъзнава, че никое място на света не е безопасно – нито ирландската гора, нито градът, който нарича свой дом. Но нищо не може да я подготви за това, което намира, щом се завръща в полицейското управление в Ню Йорк...

Шофьор от елитна фирма за превози с лимузини е открит мъртъв – прострелян през врата с арбалет. Колата е резервирана от директор на престижна компания, чиято самоличност е била открадната. Дни по-късно поразително красива скъпоплатена компаньонка е намерена мъртва на Кони Айланд с байонет, забит в сърцето. И отново следите водят до главен изпълнителен директор, чиито лични данни са били използвани злонамерено.

Когато изяснява метода, а не открива мотив, Ив започва да се бои, че е попаднала на най-опасния тип престъпник – убиец за удоволствие, с вкус към изтънчените неща в живота и смъртта. Ив не знае кога ще бъде следващото убийство и че разследването ще я отведе до елитните кръгове, в които се движи Рурк – и до извратеното сърце на лудостта...

Книгата идва след заглавия като „Родени в смъртта”, „Спомени в смъртта”, „Създадени в смъртта”, „Невинни в смъртта”, „Обещания в смъртта”, „Сродници в смъртта” и „Фантазии в смъртта“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари