Обвинена в убийство прокурорка по следите на църковно съкровище

Излезе българското криминале "Небеса от грях"
Обновена: 20 сеп 2012 11:57 | 20 сеп 2012 11:52, Петя Славова
1
Обвинена в убийство прокурорка по следите на църковно съкровище
Снимка: Труд

Още едно криминално четиво от български автор е вече на българския пазар. Новата книга на Лора Лазар може да намерим под заглавието "Небеса от грях".

Романът отново разказва заплетените случаи, с които се сблъсква детектив Михаил Донов, наричан Мишената.

Този път заподозряна в убийство е младата прокурорка Дара. Нейният живот се преобръща за миг в едно лятно утро. След като е събудена грубо от двама полицаи, тя е откарана до собствената си вила, в която е открит трупа на отколешния и приятел Роско.

Само ден преди това той е споделил с нея, че е по следите на голямо богатство. Всички улики сочат към младата прокурорка. За да открие убиеца на своя приятел и да докаже невинността си, Дара тръгва по следите на богатството, което принадлежи на вече покойния митрополит Леонтий.

Оказва се обаче, че тя не е единствената, тръгнала да търси съкровището.

Младата прокурорка ще се опита да изпревари всички и да открие истината за митрополита, която е дълбоко свързана с историята на България през ХХ век.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
нина преди 11 години
Макар и представена като криминален роман, книгата е твърде по-сериозна. В нея има много факти и личности от българската история, и то описани така, че ти става интересно /не съм любител на историческия жанр/. Определено препоръчвам!