Дийн Кунц ни плаши с "Лицето"

Роман, в който границата между живота и смъртта изтънява
Обновена: 3 окт 2013 10:02 | 3 окт 2013 09:58, Петя Славова
4
Дийн Кунц ни плаши с "Лицето"
Снимка: Колибри

Очаквайте на 7 октомври „Лицето“ – един свят на свръхизобретателност и безпрецедентно упорство, създаден от живата легенда на трилъра Дийн Кунц!

Нова история ни предлага Дейвид Кунц. "Лицето" излиза на 7 октомври в превод на Стоянка Ачкова.

Книгата е рядък за жанра си роман, чиято помитаща мощ е сбор от тайнство, напрегнато очакване, смразяващи разкрития и щипка хумор.

Чанинг Манхайм е най-ярката звезда на Холивуд, която буди възхищение у милиони. Но това не пречи няколко дни преди Коледа актьорът да получи страховит подарък – черна кутия с тревожно съдържание и непроницаемо послание. Със случая се заема Итън Труман, бивш детектив от отдел „Убийства“ и настоящ началник на охраната на Лицето, междувременно злокобните кутии се умножават, а границата между живота и смъртта все повече изтънява.

Роден през 1945 г. в Пенсилвания, САЩ, Дийн Кунц е общоутвърден майстор на съспенса и „пулсиращия адреналин“ в световната литература.

Автор е на серия безупречни психологически трилъри, преведени на 38 езика, тиражирани в над половин милиард екземпляра. Единайсет от романите му са били номер едно в най-престижния списък на бестселърите в САЩ – този на „Ню Йорк Таймс“.

Кунц разполага с цели легиони от предани фенове по всички краища на планетата, а критиката не пропуска да отбележи, че сюжетите му кипят от мистерия и находчивост и разголват най-интимните човешки страсти и страхове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
11
 
2
 
! Отговори
Ваня Щерева преди 10 години
Тъпотийка.
3
1
 
13
 
! Отговори
Борис Георгиев преди 10 години
Не подценявайте Дийн Кунц. Писателят има невероятно силно въображение, което създава сюжети, грабващи от първата страница. А и не съм съгласен, че новите му книги са безинтересни. Изглежда не сте чели "Добрият" или "Съпругът", а "Какво знае нощта" е написан в традициите на най- добрите трилъри със свръхестествени елемени, зловещо действие и неочаквани обрати. Убеден съм, че и най- новата творба няма да ни разочарова, така че на 7 октомври да заемем челни позиции в най- близката книжарница. :)
2
6
 
4
 
! Отговори
Бела Дона преди 10 години
Страхотно култов първи коментар. Сега сериозно обаче: новите неща на Дийн Кунц са тотален шит, но сред старите му има доста силни попадения. Това горе ще го пропусна...
1
7
 
2
 
! Отговори
Капфщурм преди 10 години
Поредното жълтаво деструктивно чадо на Яхве пали фишек в темелите на обществото...