Защо хипопотамите непрекъснато се прозяват

Или как ученето се превърна в развлечение с „Моят първи Larousse на въпросите“
21 мар 2014 09:01, Петя Славова
1
Защо хипопотамите непрекъснато се прозяват
Снимка: Колибри

Колко мускули има човешкото тяло, защо хипопотамите непрекъснато се прозяват, дали всички деца са умни, защо през есента листата на дърветата падат и къде се намираме, преди да се родим. Отговорите на тези и още въпроси ще научим от книжката за деца „Моят първи Larousse на въпросите“.

Книгата е у нас в превод на Валентина Бояджиева и запознава малките читатели с научни факти и истини от всички области на живота.

„Моят първи Larousse на въпросите“ съдържа над 300 малки, големи и още по-големи въпроси, с които любознателните палавници измъчват родителите си, докато се опитват да пораснат по-бързо. След прочитането й ще могат да обяснят на какво се дължи хълцането, например и защо не можем да правим само онова, което ни се иска.

Албумите Larousse са с красиви твърди корици и умело разпределено пространство за текст и изображения. Книгата превръща образователния процес в развлечение без аналог.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
БКП преди 10 години
Чудовищна манипулация е въпросното книжле. Бяхме загубили властта и то се пръкна. Електорате да гласуваш щото и по-лошо ще става! Може дори да излезе енциклопедия в която пише как русия е унищожила 30 000 църкви-повече от рим, османската империя и целия арабски свят взети заедно. Но помнете какво е казала баба ванга и не се връзвайте на лъжите им! Ще се видим на изборите и след това ще говорим повече, а вие ще слушате повече!