"Всеки ден" за тийнейджъра

Роман на Дейвид Левитан у нас
Обновена: 30 юни 2015 16:26 | 30 юни 2015 16:26, Петя Славова
0
"Всеки ден" за тийнейджъра
Снимка: Егмонт

Какво е „Всеки ден” за младия човек, ще ни покаже Дейвид Левитан. Книгата, според Entertainment Weekly е „Мъдра и наистина уникална любовна история.”

Романът излиза на 4 юли в хартиен и електронен формат.

Книгата е номинирана за най-различни престижни литературни награди и бестселър на New York Times. И това не е никак чудно, предвид факта, че авторът й има зад гърба си няколко популярни и успешни романа, сред които „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написана в съавторство с Джон Грийн.

Никога няма предупреждение къде ще бъде, кого ще бъде. А се е примирил с това, дори е установил правила, според които да живее: Никога не се привързвай прекалено много. Избягвай да бъдеш забелязван. Не се намесвай.
Всичко е наред до сутринта, в която А се буди в тялото на Джъстин и среща неговата приятелка– Рианън. От този момент нататък всички правила, според които А живее, вече не важат. Защото най-накрая А намира някого, с когото иска да бъде. Всеки ден.

Дейвид Левитан е популярен американски автор на книги за тийнейджъри. Сред най-известните му романи се нареждат Nick and Norah's Infinite Playlist, публикуван през 2006 г. и адаптиран за големия екран през 2008 г., „Уил Грейсън, Уил Грейсън”, написан в съавторство с Джон Грийн, и „Здраво прегърни ме”, която разказва историята на Тайни Купър от „Уил Грейсън, Уил Грейсън”.
 


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари