Любов, изневери, секс и порно... Мъжът, който се страхуваше да стане баща

Тъжни и смешни житейски истории в новия сборник с разкази на Иво Тодоров
Обновена: 12 дек 2017 10:09 | 12 дек 2017 10:00,
6
Любов, изневери, секс и порно... Мъжът, който се страхуваше да стане баща

Животът ни е  радост и тъга. Любов, изневери, предателства. Секс и порно. Романтика и цинизъм. Животът ни си е наш. И всяка една история, която сме преживели, е само страница от голямата му книга.

Историите в сборника с разкази на Иво Тодоров "Мъжът, който се страхуваше да стане баща" (издателство "Лексикон") са точно такива – познати и непознати, споделени и пазени в дълбока тайна. Разсмиващи ни и предизвикващи сърцебиене.

Иво Тодоров ни призовава да не страхуваме и да си го причиним. За да преоткрием своите собствени истории.

По едноименния разказ от сборника авторът засне късометражният филм "Father", чиято премиера – заедно с книгата, предстои официално.

Сборникът "Мъжът, който се страхуваше да стане баща" ще бъде представен и на Коледния панаир на книгата в НДК, където авторът ще дава автографи на 14 и 16 декември.

Според Иво Тодоров разказите са модерният изказ на прозата.

"В забързаните ни дни, задъхани и неуспели да свършим всичко, което искаме, когато решим, можем да седнем, да разтворим книгата и да прочетем някой текст. Сборникът с разкази не е като романа – не е нужно да четеш всичко поред - избираш си или според заглавието, или случайно отваряш на някоя страница", настоява той.

Иво Тодоров призовава читателите да разтворят книгата с пръст и да погледнат на кой разказ са попаднали. Ако открият в него нещо от себе си, да му пишат на личиня му профил във фейсбук – facebook.com/ivotod.

Иво Тодоров е завършил Българска филология в Софийския университет “Св. Климент Охридски”, както и специалностите Журналистика и Теория и история на дипломацията. Като журналист има богат опит в български радиостанции и телевизионни канали. Автор е на други 8 издадени книги – поезия, разкази и роман.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 5 преди 6 години
Пишеш фантасмагории.Жената е най-спокойна, когато има до себе си стабилен, тип мъжкар.Измисляте си какви теории, та жените да се окажат виновни за всичко. Не виждате простата истина, която ще ви извади очите - тя стеснява сферата на женското си призвание или го отлага за по-късно, за да компенсира неща, които в патриархалния свят са били осигурявани от мъжа, но днес той или не е способен да ги осигури, или не желае да се натоварва, или чака от жената тя да поеме част от задълженията му.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените бягат от независими мъже. Задоволяват се с чехльовци и лесно контролируеми мухльовци.
4
2
 
10
 
! Отговори
Философ преди 6 години
До Мъдреца: Повярвай ми има и много жени от трети тип. Които имат 2 чифта обувки и 1 дете. Нещата никога никога не са черно и бяло. Да не забравяме сивото!
3
5
 
5
 
! Отговори
Мъдреца преди 6 години
Да - правилно коментират господата по-горе! Има само два вида жени в нашето съвремие по целия свят. Едните предпочитат да имат 5 или повече деца, и не им пука че имат само два чуфта обувки, едни за в къщи и едни за навън. Тяхното щастие са децата им. Другите предпочитат да имат 50 или повече чифта обувки, и максимум едно, или недай си Боже, две деца. Огледайте се около вас и ще ги познаете веднага. Затова Европа се топи и африканците са на път да ни превземат, колкото и да е тъжно!
2
3
 
19
 
! Отговори
Alpha до 1 преди 6 години
Нормално е да се страхуват. Вече феминизма дотолкова е изкривил всичко. Тя решава дали, кога и въобще ще имат ли деца. Той трябва да изкарва повече, но и тя е страшен работохолик, на който не му остава време за нищо от надпревара. Накрая и тя, и той са нещастни по свое му. Той трябва да влезе в нейната рамка и да слуша. Затова в днешно време се женят чехльовци или стават такива. Тя е недоволна и от това, защото не получава мъж, а домашен любимец, който тя е създала. Чака ни изчезване така.
1
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само се страхуват да станат бащи, ами и бягат от брака като дявол от тамян.И като няма какво да правят вечер, сядат пред компютъра, влизат в социалната мрежа и започват да ругаят жените за това, че раждат само по едно дете и то след като навършат 30 г.!