Болна от множествена склероза, нокаутира диагнозата

37-годишната Таня Бейрийска написа книга и създаде фондация
Обновена: 16 фев 2018 14:29 | 31 яну 2018 15:45, Надежда Йосифова
19
Болна от множествена склероза, нокаутира диагнозата
Снимка: Личен архив

Таня Бейрийска няма 30 години, когато разбира, че е болна от множествена склероза. Въпреки бързото развитие на страшната диагноза тя отказва да се предаде.

В продължение на три години младата жена се образова и постепенно стига до убеждението, че човешкото тяло има големи възможности да се лекува.

"Когато мен ме връхлетя това, нямаше къде да прочета, нямаше информация, нямаше почти нищо особено в България и моята литература идва от Америка.

Експериментирайки, започнах да се чувствам доста по-добре и доста от симптомите на болестта изчезнаха" - разказва Бейрийска, която сега е на 37 години и е събрала целия си опит в книга, която е нарекла "Нокаут за множествената склероза".

Според нея правилният хранителен метод може да помогне на организма да се самолекува, а доказателството е в признанието й:

"На ядрено-магнитния резонанс видях нещо, което досега не е правено. Напълно бяха изчезнали възпаленията и съм направила силна регенерация - възстановяване на нервните клетки в мозъка".

Таня Бейрийска е създала фондация и чрез нея се стреми да предава опита си и да помага на други болни, които искат да върнат здравето си.


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
ми преди 3 месеца
Каква нелечима болест да си харесам и да се издам книга, че се излекувах само с мислене. Ама искам хубави продажби на книгата. Народът нали е лековерен, ще се хване. Само малко реклама трябва. Даже не една, а 200 нелечими болести от раз ще нокаутирам. Книжно. Купувай народе! Насааам! Излекувах ме техниката на Хари Потър за мисленето!
19
0
 
2
 
! Отговори
тъжен преди 9 месеца
Ударено и (ѝ) се пише като задържите клавиша shift и натиснете ер малък (ь). Моля ви, не е толкова сложно. Журналистите трябва да са грамотни. Ако не те - то поне редакторите им. И махнете запетайката от заглавието...
18
0
 
0
 
! Отговори
Т преди 9 месеца
В заглавието не трябва да има запетайка...
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В интерес на истината, намерих информация за режима на хранене. Високомазнинен безвъглехидратен. Набляга се на животинската храна - протеини и мазнини. И някакви добавки. Листнби зеленчуци. За сега толкова успях да разбера.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Рових сериозно из нета и така и не успях да намеря каквато и да била информация за метода и. Дори на какво се базира. А вероятно се базира на нещо вече разработвано от някого, понеже самата тя не е учен в областта на обмяната на веществата и неврологията. Намирисва ми на комерсиален проект. Дано да се е излекувала напълно, но човек, който е благодарен истински за нещо, би разпространил информацията безплатно. Тя явно не го прави. Не хейтвам. Констатирам. Самият аз живея втори живот.
15
0
 
4
 
! Отговори
СВЕТ преди 9 месеца
Ако трябва да спазваме логиката на някои от потребителите, то лекарствената индустрия ще има за цел да те държи жив колкото се може по-дълго на лекарства, че да приемаш повече. Относно книгата и тематиката. Иска ми се да вярвам, че тялото може да се справи само, но нищо не пречи да се пият лекарства докато се провежда каквото и да било алтернативно лечение. Преди 200-300 години без лекарства не са живяли по-дълго. Пеницилинът от своя страна е спасил толкова хора, че не може да им се намери броя.
14
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 9 месеца
До 1212

Най-новите научни открития казват,че мозъчните клетки се възстановяват.Слава на Бога,че е създал чудно човекът!
13
0
 
9
 
! Отговори
Стаси преди 9 месеца
Лекарствата могат спасят живота ти, но медицината е безсилна пред такива заболявания! Бъдете здрави и не пишете злобни коментари, а се поинтересувайте и дано намерите верния път към здравето. А той не е лесен и само който се е сблъсквал знае наистина!
12
0
 
12
 
! Отговори
Стаси преди 9 месеца
Браво на жената! Това което слагаме в устата може да ни разболее и лекува! Това не е единственият случай. Който се интересува може да потърси информация за Керанка от Бургас- за 8 години успява да изчисти всички плаки от главния и гръбначен мозък. Как? С начин на хранене, не диета, а начин на живот се нарича. Друг пример- Гергана Брънзова и други по света има! Нямам МС, а нещо също толкова страшно, което бе предизвикано от фармацевтичен продукт! Няма по-голям отрова от химията в храната и лекарс
11
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
А Драгаевския Крадец не се ядосва за това,че окраде държавицата ни, и за това нищо не го лови:нито множестве на склероза, нито рак, нито Закон.
Сашо Нереза и Надка Тромпета - също.
10
2
 
2
 
! Отговори
Тина преди 9 месеца
Четвъртият Стълб на Сатаната!!! АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....По-голяма глупост не бях чувала до сега. Додо, Господ здраве да ти дава, защото очевидно си крайно прост и това ще ти пречи да се лекуваш адекватно, ако ти се наложи един ден. Болести не съществуват на този свят и те са измислени от едни зли хора, наречени лекари, ей така само и само да не седят безработни. Като покажете МРТ на някой с МС как плаките от мозъка му са изчезнали, тогава говорете и пишете книги,иначе това са врели некипели
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ДОДО, ТО ХУБАВО ДЕТО ГО ПИШЕШ, АМА КАТО ТИ СЕ ПАРАЛИЗИРАТ РЪЦЕ И КРАКА И КАТО ЗАГУБИШ ЗРЕНИЕ ОТ ПРИСТЪП НА МС, ЕЛА ПАК МИ ГОВОРИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЕКУВАШ С ДИЕТИ. ИМАШЕ ЕДИН "КОЛЕГА" , КОЙТО РЕШИ ДА СЕ ЛЕКУВА В РАША С БЕЗМЛЕЧНА ДИЕТА. КОГАТО СЕ СРЕЩНАХМЕ В БОЛНИЦАТА, НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРЕСЕЧЕ КОРИДОРА ДО ТОАЛЕТНАТА..СИГУРНО ОТДАВНА СЕ Е ПРЕСЕЛИЛ В ПО-ДОБРИЯ СВЯТ.
8
3
 
13
 
! Отговори
Додо преди 9 месеца
Храната е най-мощното лекарство. Това обаче не е доходоносен факт и бива умишлено прикриван, замазван и оплюван от Четвъртия Стълб на Сатаната - фармацевтичната индустрия и подвластната им популярна медицина, която обявява много заболявания за хронични и нелечими до гроб, за да може да създава печалби на същата. Толкоз!
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Възможностите на човешкото тяло са невероятни - но има доста спекула и липсва знанието за тяхното правилно и точно използване.До тогава има лекарства, надежда и лекарска помощ/ ако я получиме/!
6
5
 
8
 
! Отговори
Дисциплинатор преди 9 месеца
Това да не се окаже като оная австралийка дето се беше излекувала от рак с алтернативна медицина и продаде милиони книги, но после се оказа, че всичко е лъжа?
5
2
 
17
 
! Отговори
Иво преди 9 месеца
Хората са твърде недорасли за алтернативните методи на медицината които лекуват успешно. Само като чуят за правилно хранене и се отказват, мислейки си за поредната диета за отслабване. Дай им хапчета и ги накарай да млъкнат. Завинаги.
4
8
 
23
 
! Отговори
1212 преди 9 месеца
"силна регенерация - възстановяване на нервните клетки в мозъка"- интересно, винаги съм смятала, че мозъчните клетки не се възтановява. Ако някоя мозъчна клетка умре, то другите поемат нейните функции. Може и да греша...
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ОЩЕ НЕЩО ДА ДОБАВЯ: АЗ СЪМ ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО ПРЕЖИВЯ ТОЛКОВА ДЪЛГО БЕЗ ДА СЕ ВЛОШИ ДРАСТИЧНО ОТ ГРУПАТА, ЛЕКУВАНА В ЕДНА СОФИЙСКА БОЛНИЦА ОЩЕ В КРАЯ НА СОЦА.
2
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
КАТО Е РЕШИЛА БИЗНЕС ДА ПРАВИ ОТ БОЛЕСТТА - НЕИН ПРОБЛЕМ. АЗ СЪМ БОЛЕН ОТ МС ВЕЧЕ 29Г. С МНОГОБРОЙНИ ПРИСТЪПИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, КОГАТО СЕ ОПИТВАХ ДА СПАЗВАМ И ДИЕТИ, СЪГЛАСНО ПРЕПОРЪКИТЕ НА ЛЕКАРИТЕ. ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ОБАЧЕ СЕ ОТКАЗАХ. ПИЯ АЛКОХОЛ, КОГАТО МИ СЕ ПИЕ, РЕДОВНО ХАПВАМ МЕСО И СЕ ЧУСТВАМ ДОБРЕ. ВСИЧКО СИ Е ДО ОРГАНИЗЪМ И ДО СЪДБА. ОСОБЕНО ОТ ПОСЛЕДНАТА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ.
1
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на жената! Хубаво ще е да сподели опита си. Имах вуйчо, който си замина от тази болест млад. Тогава не се знаеше много за това заболяване.