С "Блъф" - да заложиш на правилната карта

Дебютният роман на Георги Стоянов с артистична премиера
28 мар 2019 17:22, Петя Славова
0
С "Блъф" - да заложиш на правилната карта
Снимка: ИК "Сиела"

Над 150 души дойдоха на артистичната премиера на дебютната книга на българина, живял в Одеса Георги Стоянов "Блъф". Събитието се проведе на 27 март в Da Da Cultural Bar.

В импровизираното казино, в което сред чиповете за игра, картите и гилзите по масата бе открито и новото заглавие малко след 19.00 часа.  Актьорът Юлиян Петров се превъплъти в ролята на Юри – млад мъж, който посмява да се намеси в сенчестия свят на украинската мафия.

И докато такива срещи бяха рутина, този път от двата входа на заведението нахлуха "въоръжени”"мъже. Сред звуци на куршуми и писъци, след своите охранители се появи и… отговорният редактор на книгата – Христо Блажев, за да разкрие, че всичко до момента е един…  "Блъф".

Пред събралите се в и пред заведението посетителите, той и Темз Арабаджиева поканиха на сцената самия автор, без да скрият намерението си да го подложат на безмилостен разпит.

За вдъхновението, разграничението между автор и герои, любовта в романа, както и за работата с редактора – тримата се опитаха да разкрият правилата на играта на руска рулетка с литературата.

Брутален, изпълнен с неочаквани обрати и майсторски написан, "Блъф" от Георги Стоянов ще ви увери, че "пътят към ада е постлан с добри намерения.” Важното е да заложиш на правилната карта. И да си готов да загубиш всичко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: георги стоянов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари