Стари и мрачни тайни в "Новата къща"

Нов трилър от британската авторка на бестселъри Тес Стимсън
0
Стари и мрачни тайни в "Новата къща"
Снимка: Издателство "Сиела"

Колко далеч бихте отишли, за да получите дома на мечтите си? Да, онази къща, зад чиито стени винаги сте си представяли да живеете? Която изглежда сякаш е създадена специално за вас?

Ако съдим по зловещия психологически трилър "Новата къща" (Издателство "Сиела") от британската авторка на бестселъри Тес Стимсън, който вече е и на българския пазар, отговорът на тези въпроси е – "твърде далеч". Сред страниците на този смразяващ разказ за най-мрачните човешки желания една къща ще стане ябълката на раздора в няколко наглед обикновени живота.

Бихте ли приели ключовете за „Новата къща“, за която си заслужава да умреш?

Стейси и Филикс Портър са щастливите собственици на Стъклената къща – архитектурно бижу, закътано в богаташките улички на Югоизточен Лондон, с прозорци от пода до тавана и приковаващо завистта на съседите. Двамата обаче искат да се разделят с богаташкия си имот, но не преди Стейси да намери перфектния купувач за него. Някой, който би направил всичко, за да има Стъклената къща. И да пази тайните ѝ.

Мили и Том Даунтън винаги са си мечтали да живеят точно в Стъклената къща и от години дебнат така дългоочаквания знак „Продава се“ най-после да се появи отпред. С граничещото си с мания хоби да разглежда и прониква в чуждите къщи, Мили знае всичко за дома на семейство Портър. И от мечтата ѝ я дели единствено продажбата на собствения ѝ дом, която трябва да стане достатъчно бързо.

Харпър и Кайл са работили усилено, за да достигнат статута си на популярни инфлуенсъри с милиони последователи и да осигурят на децата си живота, които те самите никога не са имали. В търсене на нов дом, те попадат на обявата на Мили и Том и веднага се влюбват в къщата им.

Три двойки. Две къщи. И една продажба, която пропада и повлича след себе си лавина от ужасни събития.

Това е история, в която разумни рамки не съществуват, а амбицията е грозен плевел, който задушава мечтите и желанията на хората, обладава умовете им и помрачава разума им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари