Нова доставка на ваксини днес, ще има и утре

Пристигнали са 19 200 дози от препарата на "Джонсън"
Обновена: 19 май 2021 15:00 | 19 май 2021 14:58, Веселина Йорданова
12
Нова доставка на ваксини днес, ще има и утре
Снимка: БГНЕС

Получена е нова доставка от 19 200 дози ваксина срещу COVID-19, съобщиха от пресслужбата на Министерството на здравеопазването.

Доставката с ваксини от производителя "Джонсън и Джонсън" е била разпределена към регионални здравни инспекции в страната.

Следващата доставка на ваксини срещу COVID-19 се очаква утре, 20 май, от производителя "Модерна" - 36 000 дози.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ваксиникоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 Трябва непременно да се свържеш с изпълнителния директор на Файзър и да го информираш! Понеже той каза, че в "най добрия случай" ще трябва боцкане всяка година, но може би щяло да е на всеки шест месеца. И на Борис Джонсън се обади, че той вече е заложил пенсионерите в Англия да ги повтаря наесен! И на европейския съюз да кажеш, понеже са поръчали 1.8 милиарда дози за по-малко от 600 милиона население! Понеже много разбираш, моля те задвижи се да спреш тия хора, да не сбъркат
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво ще повтаряш наесен? Според последните изследвания публикувани Април, 6 месеца след ваксина нивата на антитела са високи. Очакванията са да се задържат такива между 6 месеца и 2 години, като ще продължават с времето да тестват хората, които са част от клиничните проучвания. На запад ще забравят за вируса, а тука защото много ги разбираме има да се влачим сума време.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ура. Боцкайте, че наесен трябва да повтаряме.