Председателят на Народното събрание е с положителен тест

Никола Минчев се почувствал зле след заседанието на КСНС
Обновена: 10 яну 2022 22:38 | 10 яну 2022 21:53, Веселина Йорданова
270
Председателят на Народното събрание е с положителен тест
Снимка: БГНЕС

След Консултативния съвет за национална сигурност председателят на Народното събрание Никола Минчев се е почувствал зле.

Той веднага е направил тест, който е бил положителен за COVID-19, съобщиха от пресцентъра на парламента.

През следващите дни Никола Минчев ще участва в заседанията на парламента дистанционно, по електронен път, при спазване на приетите от Народното събрание правила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
24
 
12
 
! Отговори
Рубльов преди 2 години
Копейкин е долнопробен популист, който много добре осъзнава до какво ще донесе антиваксърството у нас. А тези пpocтотии, които прави сега обслужват най-много герб защото вместо концентриране върху истинските проблеми на държавата, вече 2 седмици се занимават с глупости като зеления сертификат. Нека Копейкин да отиде в САЩ или Русия със същите номера и ще го заключат на топло за една петилетка.
159
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези тарикати блокираха държавата за поне 10 дни. Цялата власт са контактни.
158
10
 
4
 
! Отговори
Ваксиниран преди 2 години
На бунт пacмина! Да вземе кой кво има! Кирки, мотики, тояги! Всичко ще е от полза! Вземете с вас и гoлuтe си зagнuци! Не се плашункайте! Костадинчу ще е след вас!
157
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо му няма. Ще му мине като на куче.
156
25
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейката е без маска 6 часа при президента на съвета. Може той да е носителят.
155
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Партия "Ваксивъзраждане" на Ваксидин Ваксидинов е най-големият ваксинатор. Всички лъжеха, че не са ваксинирани с екперименталната течност, хванаха един в лъжа, другите си признаха след хващането на лъжеца и наглеца..........................Не е весело какво ще си помислят радикалните фенове на Ваксивъзраждане. Това са радикални, фашизоидни, конспиративни, опасни фенове и избиратели. А Ваксидин е явно вътре в конспирацията и поредният нагъл лъжец, който иска и вече е станал мултимилионер от това.
154
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цели 5 години Радев не е свиквал КСНС, днес един път го свика и се прочуха със шест часа заседание. Един път се събраха и се ос.rahaaa. Хахаха Пързалят ни на ските. Не е заразен. Нещо друго са измислили и вероятно е, за да не ходи Кирчо mъпото в РСМ.
153
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интелигентен човек е и е 100% ваксиниран. Ще се оправи бързо. Тези от партия Антиваксър да му мислят. Макар че и те се оказаха ваксинирани хахах
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сал се сещам как един полски самальот се приземи малко твърдо. Тогаз много им завидях на поляците.
151
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болнични ли е в следващоте дни и тогава не ттрябва да работи ако е болен. Не може да е хем болен хем да работи. Целуя парламент трябва да се тества и президента за да не ги е заразил и застрашава държавата без НС и МС или всички може да умрат ако не е дистанционна.
150
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целата пасмина е със зельон папугай, опс цертификат. Нищо че председательот радиоактивен. За тех бронебойни патрони нема открити.
149
22
 
9
 
! Отговори
ВАКСИНИРАН преди 2 години
Гледаме приказката, как на никому известния костадинчу му скача имиджа до небесата благодарение на антиваксърията и антиваксърченцата! И жабката може да хвръкне, стига щърка да я клъвнеееее!
148
0
 
11
 
! Отговори
kirokuro преди 2 години
Дое за тях е друго, утре внасят нов законопроект, карантините се премахват за дебутатите и други фуражки и каскети от дондуков 2в 1 и разни други миниздри. Ха
147
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като е зле как ще участва онлайн? На човек когато му е зле лежи или е отпаднал. Нещо ни будалкат. Не е болен. Цялата дандания да не се окаже само, че е заради протеста и да се скатае заради белия автобус на 12.01.2022 ???
146
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да не се е гушкал с председателя на СОС?
145
0
 
32
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Да видим сега как се спазват заповедите на здравния министър ,дали ще карантинират всички,които бяха на Консултативния съвет?
144
21
 
3
 
! Отговори
ПОМНЕТЕ, ОПРЕСНЯВАНЕ преди 2 години
Царят на антиваксърите Константинов от Възраждане каза че антиваксърите са най goлнuтe и гнycнu ytpenkи, които ще ни върнат в средновековието! ФАКТ!!! ______________________https://blitz.bg/politika/svada-kazval-li-e-kostadinov-che-antivaksrite-sa-sred-nay-dolnite-i-gnusni-otrepki-petr-velkov-go-dokaza_news859027.html____________Антиваксърите бяха прилъстени, употребени предизборно и захвърлени!!!Костадинов е пич!
143
2
 
29
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Растури се митът , че ваксината пазиНинова ваксинирана ли е помня че лежа в болница от ковид миналата годинаЩе ми бьде много смешно кирчо да се зарази най големият рекламодател на файзер
142
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само пълни пpocтаци могат да твърдят под тази статия и под статията на гербаджията от Столична Община, че са се разболели заради ваксините. Истината е, че сега в България са останали най-големите пpocтаци, които ще пукнат до година от КОВИД. От 6.5 Милиона, България ще остане под 4 Милиона до 1-2 години. Ако някой иска да забогатее, нека да отвори сега погребална агенция.
141
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами доста големи игрички, това е част от схемата за блокиране на протеста н 12-ти. Сега шефа на Възраждането няма да може да бъде на площада, заради това момченце. Хипохондрията трябва да се забрани. И непрекъснатото тестване. Но признавам, че целият арсенал на информационната, б'рократична и административна война е включен с тоя трик с положителния писиар тест, факт. Поне не ни управляват пълни неграмотници, факт. Желая на целия български народ - добро.