Болница отказва да даде досието на починал на близките му, отказва и аутопсия

Сигналът за случая е подаден към Bulgaria ON AIR
Обновена: 21 яну 2022 07:15 | 21 яну 2022 07:00, Анисия Иванова
258

Болница отказва да издаде медицинското досие на починал пациент на неговите близки. Сигналът е на зрител на Bulgaria ON AIR.

Въпреки многократните заявления до Многопрофилната болница във Враца за получаване на документите, досега опечаленото семейство има само откази. От лечебното заведение отказали да извършат и аутопсия.

68-годишният Димитър е трябвало да бъде хоспитализиран в кардиологичното отделение в болницата във Враца. Ден преди това се оплаква и от задух в гърдите и отива в Спешния център. Изследва се за Ковид-19 и се оказва положителен.

"Беше ни обяснено, че ще постъпи в кардиология и там ще бъде лекуван и за Ковид-19. Впоследствие линейката е откарана в Ковид отделение към болницата и там е лекуван", разказа дъщерята на починалия мъж - Мая Ангелова.

Тя е категорична, че той не е имал никакви характерни симптоми на вируса. На следващия ден жената се чува по телефона с баща си, който я уверил, че се чувства много добре. На третия ден Мая не успява да се свърже с него, тъй като рязко се е влошил и е с кислородна маска. Настанен е в т.нар. интензивна стая и трябвало да се предадат всички негови вещи на близките.

"Връщат му се пижами, потници, бельо, телефон, ключове, пари, дори зъбната му протеза ни е върната", сподели още Мая.

Десет дни по-късно от болницата съобщават за смъртта му. Вече месец Мая настоява да получи всички документи за лечението на баща си, но това не се случва.

"Този саботаж от документи и лъжи от болницата започна от смъртта на баща ми. Имам официален отговор от Медицински надзор, в който това се разрешава. Бяхме лъгани от болницата, че такова нещо не се прави", изтъкна дъщерята.

Медицинският надзор също се задейства по случая, но от болницата твърдят, че не са получавали писмо и от тях. В поредния опит за получаване на медицинските документи, се намесва и полицията, съобщава Bulgaria ON AIR.

И отново беше обяснено, че за тази информация трябва да се подаде заявление - нещо, което вече няколко пъти е направено от близките. Дългоочакваните документи ще бъдат предадени днес на Мая, а по случая се води следствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
6
 
63
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Лекари, политици, фармацевтичните компании, начело с Бил Гейтс и техните семейства, както и всички др. съучастници в пъкления световен план с подкрепата на правителствата, които изпълняват чужди интереси са за публична гилотина с 5бустера от изчадието нар. ваксина
199
3
 
71
 
! Отговори
bbb преди 2 години
И после защо ги били лекарите
198
4
 
61
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Ковид няма, има икономически, политически и медицински интереси в световен мащаб
197
2
 
62
 
! Отговори
мхм преди 2 години
При мен беше същия казус в 5-та градска в София. Убиха мой роднина!
196
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"По скоро в ковид отделението ще се лекуват и кардиологичните проблеми,като се извика и консултант кардиолог при нужда."===>Ти май не живееш на този свят, а витаеш някъде в облаците.НЕ СЕ викат консултанти в ковидните отделения и практически НЕ СЕ лекува основното заболяване.А дали положителния тест гарантира,че човекът е с ковид е един голям, ама много ГОЛЯМ въпрос.И това, че ако е с ковид, но няма симптоми не е нужно да го лекуват също никой не го отчита.1500 лв. пътека не е за изтърване
195
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакъв доктор, няма 30 години, си купи 4-стаен апартамент за няма година и половина работа в ковид отделение...
194
2
 
45
 
! Отговори
Писна ли ви преди 2 години
Не ви ли писна да ви използват за мишки? Спете дълбоко деца! И когато ви писне елате отново в реалността, ако можете!?
193
1
 
51
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Статистиката е частична и избирателна, умело се прикриват уличаващи данни, но със сигурност бягайте далеч от екзекуторите болници и ваксини, правете точно обратното на това, което ви казват и от казвайте да бъдете манипулирани. Голям зор да спасят човечеството, защо не се напънаха да спасят умиращите от глад и бедност
192
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-същия начин в Бургас в болница Дева Мария. Човека влезе дори сам на крака, а не излезе жив. А хронологията беше абсолютно същата.
191
1
 
41
 
! Отговори
Неваксиниран преди 2 години
Вече 2 години минаха, а хората така и не разбраха, че позитивен PCR "тест" не значи непременно "ковид". Има много фактори, които могат да доведат до фалшиво-позитивен резултат, включително замърсена проба. А и PCR е самата технология, а не унифициран стандарт. Има стотици различни производители на PCR "тестове" и никой не знае коя лаборатория с какъв PCR "тест" работи и за какво е калибриран той - SARS-CoV-2, някой от другите коронавируси, някой грипен вирус... Кой знае?
190
4
 
34
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Експерименталните проучвания от фаза 3 на,, уж,, така нар. ваксини ще приключи 2024г. Който иска доброволно за своя сметка да участва като опитно мишле в научния експеримент да се дупче с бустери безчет, няма сила на земята да го убеди в противното
189
2
 
25
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Някъде има ли статистика колко са умрели в къщи и колко в болница?
188
2
 
52
 
! Отговори
Boyan преди 2 години
Случаят е доста подобен на случай с мой роднина... Влиза в некритично състояние, започва уж да се оправя... и изведнъж интензивно и починал от... инфаркт?! А лекуван в Ковид отделение? Аз мислех дотогава, че в болница се влиза за да не умреш...
187
1
 
49
 
! Отговори
81 преди 2 години
Поредно доказателство, че здрави и прави хора ги умарят в така наречените болници.После що ги биели - ми на затова.
186
4
 
31
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Супер токсичният бъркоч, нар. ваксина е Д-р Менгеле в световен план
185
2
 
44
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
До МъкоНие сме във война, а оръжията са т. нар. ваксини и болници. Ако масово хората не прогледнат какво правят с нас, оцелелите ще живеем в концлагер, а богатите ще станат още по-богати
184
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотално и всеобщо беззаконие.Уморили са го по протокол и са получили пари за това.Обезлюдяване.
183
0
 
52
 
! Отговори
Мъко,мъко преди 2 години
За всеки "ковид" болен болницата получава от касата пари-над 500 лв на ден...Световна практика.Писаха,че в Америка за човек с такава диагноза се плаща над 5 хил.долара..И има сметка всички да умират с тази диагноза..Нищо лично-само бизнес....Някой ще спре ли войни за това,че умират невинни хора,войници също? Не.Парите решават Всичко.
182
0
 
70
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
Аутопсиите са забранени, че ще лъснат убийствата
181
5
 
40
 
! Отговори
Aнонимен преди 2 години
За невярващите, че ваксините убиват: всяка следваща доза води до натрупване на опасните съставки в организма, което води до отравяне. Какво ще се случи ако вземете свръх доза и се натъпчете с 20 аналгина. Ще ви помогне ли, или ще доведе до медикаментн отравяне и смърт?