Малдивите – островен рай за блондините

Създават курорт, в който ще работят само руси мъже и жени
Обновена: 6 окт 2010 16:28 | 6 окт 2010 16:27, Красимир Ангелов
24
Малдивите – островен рай за блондините
Снимка: БГНЕС

Туристическа компания обяви плановете си за създаването на луксозен почивен курорт на Малдивите, който ще бъде обслужван eдинствено от блондини.

Целта на инициативата е да се опровергае стереотипът, че русите мъже и  жени са по-малко интелигентни.

Наред с класическите туристически пакети дамите, които посещават острова, ще имат възможността да се възползват от услугата "образователен център“, която ще ги учи "как винаги да изглеждат страхотно“, съобщава вестник Telegraph.

Компанията, която организира рая за русите хора – Olialia Group, се занимава с редица дейности, в това число фотосесии, менажиране на яхти, отдаване на лимузини под наем и други и има британско, руско и немско финансово участие, съобщава вестникът.

Новата инициатива на смесеното дружество ще бъде реализирана на частен остров в архипелаг на Малдивите в Индийския океан, като се очаква курортът да отвори официално врати през 2015 г.

Проектът включва създаването на летище и яхтено пристанище за гостите на частния остров, както и персонал, който ще е съставен изцяло от руси мъже и жени.

"Момчетата и момичетата ни са доста умни и с дипломи. Всички те искат да правят нещо значимо с живота си. Имат доста бизнес идеи“, казва латвийката Гидре Пукиен, която е част от организаторите на проекта.

Докато властите на Малдивите вече обявиха, че нямат нищо против създаването на острова, рискове за проекта се крият от разпалване на напрежението между умерените и консервативно настроените представители на религията в ислямската страна.

Още style новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: Малдивите
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
брюнетка преди 13 години
И да не беше казала че си блондинка, то само като те прочете човек и му става ясно!
20
1
 
1
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
Коментар 3 си беше една траектовка от "Документите Нрил" - мистика,уфология, тайни общества...несериозно...А има друга страна :Целта на инициативата е да се опровергае стереотипът, че русите мъже и жени са по-малко интелигентни.Е, кой твърди, че светлите/блондините,русите/ хора са но-малко интелигентни ??А теорията за превъзходството на арийската раса ?, която прокламира превъзходството на синеоките и русокоси германци ?Въпросът е дали тези хора/блондините/ са наясно с особеностите на МАЛДИВСКИТЕ ОСТРОВИ. : Тази верига от острови в Индийския океан е около три метра над морското равнище, и учените се страхуват, че може да бъде заличена от 2050 година. построената буферна стена през 1990-те години не е решила проблема, така че правителството води преговори да прехвърли 386 хиляди свои жители в Шри Ланка, Австралия или Индия. Това ще сложи край на Малдивите, туристическата индустрия - повече от 600,000 души годишно посещават островите, което представлява 30 на сто от брутния вътрешен продукт на страната.Е, това може би е в основата на замисления рай на блондините.
19
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Малдивите островен рай за блондините"рай от едноклетъчни същества
18
0
 
1
 
! Отговори
сряда преди 13 години
до 8-ия ден Може би някой ден да се окаже,че идеята на организагорите има за цел именно такова проучване АКО стигнат до някакви приемливи изводи -ще бъдат обявени официално Ако се провалят/което е по-вероятно/-*събитието* ще бъде превърнато в дългосрочна атракция /според мен/
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рая на метлите...:0)))
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
kak da se zapisha za tam??
15
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
мамини-сладки!!!
14
6
 
6
 
! Отговори
Блонди преди 13 години
Е, и аз съм блондинка. Не съм усетила косматите и черни жени да са по-умни, по-кадърни или по-интелигентни, напротив много си е гот да си блондинка дори и изрусена.
13
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Колко рускини ще намерят препитание там... не ти е работа...
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mnogo si prav tam e samo za vodolazi, a na6te umni balgari mozeha da napraviat podobno ne6to na na6to more - hem po-blizo hem po-evtino i po-hubavo, ama bai ganio vinagi e poslednata dupka na kavala i to ot al4nost i samosazalenie. kak razvaliha tova 4ernomorie, a to e pe4atniza za pari, kakto i na6te planini i pr. prosto me e iad, 4e sme zagubeni
11
1
 
6
 
! Отговори
хахах преди 13 години
"Целта на инициативата е да се опровергае стереотипът, че русите мъже и жени са по-малко интелигентни."е как свързаха обслужването в един хотел с коефициента на интелигентност на обслужващия персонал изобщо не ми ражда главата :))))
10
5
 
1
 
! Отговори
az преди 13 години
Tova shte da e suvremenniya ekvivalent na ednovremeshnite Nazistki fermi za proizvodstvo na porodisto ruso pokolenie... Evala im, bravo !
9
7
 
16
 
! Отговори
русуту Айше преди 13 години
Са черните маймуни ще ревнат ,че ги дискриминират и ще се натОпят в перхидрол.
8
3
 
5
 
! Отговори
Страхил преди 13 години
Обаче ще е най - надървеното място на планетата, поради същата причина.
7
3
 
1
 
! Отговори
zzz преди 13 години
hhahahah tupi bili blondinkite ... to za tova skandinavcite sa 100 godini pred tumnokosite balkanci hahahahah sme6ni ste =))
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е, хубава работа.е там само блондинки ли ще е**.дайте и нещо друго
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз ако бях една блондинка.. само на***н щях да ходя.. еле па не мога да отказвам.
4
21
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наааай- обичам блондинките ...!!!БРЮНЕТКИТЕ МИ ПРИЛИЧАТ НА МАНГАСАРКИ ...!!!
3
2
 
1
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
На тази поредна глупост прибавям и аз една:През октомври, 1987 г., НЛО изследователя Джордж Андрюз успя да се свърже с един от Нордиците, който е необвързан със Сивите, чрез жена в Калифорния.Това което следва са коментари, направени от ИЗВЪНЗЕМЕН:Сивите имат способността да се замаскират като високи блондини чрез проекция на ментална енергия. Блондините никога не проектират себе си като Сиви. Някои блондини видени със Сиви са физически реални, но те са затворници на Сивите, които са ги парализирали или са разрушили възможността им да се телепортират през времето или измеренията. Забележка: Голяма част от материала придобит от Дж. Андрюс има за източник Блондин, който е пътешественик през времето и е избягал, когато Сивите са превзели тяхната система.И Сивите и Блондините имат способността да дезинтегрират материята в енергия и да реинтегрират енергията обратно в материя. Тази възможност им позволява да минават през стени и да транспортират отвлечените през колите им докато вратите са заключени.Оригиналните Ригелианци са били Блондините докато не са били превзети от Сивите - паразитираща раса, която ги превзела и кръстосала с тях. Оригиналните Ригелианци са били тези, които са посели Земята. Ето защо, поради тези общи прадеди земното човечество е от такъв интерес и за Блондините и за Сивите.Е, много са безумията по света ,че и вън от него
2
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това ще стана най-*** мястото на планетата, поарди големия брой блондинки концентрирани ан едно място.