Кантарът е по-страшен от раздяла

40% от британките не се теглят поне 2 седмици след празниците
Обновена: 9 яну 2013 20:02 | 9 яну 2013 20:02,
14
Кантарът е по-страшен от раздяла
Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos

Всеки прекалява малко с храната около Коледните и Новогодишните празници, но изглежда, че резултатът от пируването оказва своето не толкова благоприятно влияние върху жените.

Според последно проучване мисълта за качване на кантара след празниците е по-страшна за повечето жени дори от мисълта да бъдат зарязани от гаджето, пише "Дейли мейл".

Повече от една трета казват, че това е най-големият им страх през януари, докато само 12 процента са уплашени от проваляне на връзката.

По-голям страх от кантара имат само към едно-единствено нещо и това е ходенето на зъболекар – 32 процента от анкетираните жени тази мисъл ги ужасява най-много.

Проверяването на банковата сметка след ударен шопинг или пък вземането на шофьорска книжка – всичко това не е толкова страшно в сравнение с теглото, признават британките.

Жените отлагат качването на кантара поне до 8 януари – цели две седмици след Коледа въпреки факта, че 26 процента от жените всъщност не качват чак толкова много по празниците, отколкото си мислят.

Цели 40 процента от жените отказват да се претеглят след Коледа.

Проучването също разкрива, че 18 процента от британките биха скрили от приятелите и семейството си, ако нарушат новогодишното си обещание.

20 процента пък признават, че се гордеят много със себе си, ако удържат на новогодишното си обещание малко по-дълго от техните приятели.

„Не трябва да допускаме натиска на новогодишните обещания да разваля настроението ни през първия месец от Новата година“, казва Лаура Грахам, ръководител на проучването.

„След като жените наистина се страхуват много повече от това да се претеглят след Нова година, отколкото да бъдат зарязани от партньора, това показва огромното напрежение у жените, когато прекрачат прага на Новата година“, допълва тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: тегложенипроучване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
20
 
3
 
Отговори
Велика преди 11 години
Аз ако съм на тях и огледалото ще избягвам, ама целогодишно :)))
10
21
 
4
 
Отговори
american boy преди 11 години
ъкмо седнах да вечерям, погледнах статията и на тая свинкя от снимката краката ме отвратиха! Не мога да си изям вечерята, съвсем сериозно! Отврат!
9
21
 
5
 
Отговори
nikoy преди 11 години
По гадни крака нямаше ли уа :)))
8
22
 
1
 
Отговори
Alex UK преди 11 години
Е аз живея в Юк, ама съм слаб, кат мравка! Не ме интересува, ям си около 1 път на ден, не ми се яде повече, ама като ям, ям кат ***, изобщо не ми пука, щото искам да кача, а сега след Коледа и Нова година смъкнах 2 кила... та--к! :-)))
7
22
 
3
 
Отговори
вергил преди 11 години
Това показва жените какви егоистки са.Не им пука за любовта на мъжа до тях,а важното е как изглеждат.
6
23
 
4
 
Отговори
язовец преди 11 години
Офффф ...да им имам проблемите на английските крави..........дали ще е Коледа или не те все са си тлъсти *** !!!!!!!!
5
21
 
7
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Тая новина е за Британия какво ни интересува нас тук за тяхните *** проблеми питам аз ???
4
23
 
3
 
Отговори
Kriko преди 11 години
Hich ne me boli fara za kila , te sega se vrustam ot macdonald i gonia veche sto kila , na koi da mu puka ....Pijte , iajte i se mnojete shot nisto se neznae ...
3
22
 
11
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Вместо да се страхуват от кантара, да плюскат по-малко.
2
22
 
3
 
Отговори
Анонимен преди 11 години
Нека им е зле :)) Искам да преяждам редовно с луканка,и да получава обриви от преяждане със шоколад,сладолед,фустъчено масло и висококалорични вафли.Искам да се тъпча с храни пълни с "Е"-та ароматизирани,оцветени,вкусни.Който му е зле от преяждане не му е зле.Тия в разни азиатски и негърски държави дето умират от дехидратиране и недохранване и си изяждат децата от глад по-добре ли им е?Хах.
1
22
 
10
 
Отговори
dedospam преди 11 години
drago mi stava kato 4eta takvizi umni matriali