Денят в снимки

Супер луна и хърватски тенис фенове
4

Деца си играят в мръсна вода в изкоп на улица в столицата на Филипините – Манила. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
до сидни преди 9 години
Забрави да напомниш за пореден път, че си орел, ние - врабци, че трябва да ни дръпнат шалтера и че името ти седи под начуни разработки. А, да и че тази вечер ще ходиш до Манли и кораловия риф да гледаш китове. СЪщо и че си на най-райското кътче на Земята със заплати по-високи от Американските и че сте на първо място по стандарт във всички класации за четвърта поредна година. Просто го научих на изуст и вече ми липсва, когато никой не ми го напомня всеки ден.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сидни, селянино див, чудно ми е какъв таласъм ти се е вързал на акъла да те вземе.....на крокодила си снимка няма да пратиш, ама дай поне твойта преуспяла физеономия да видим. Да знаем как изглежда едно "магистърче" дето е хванало Господ за шлифера. Смешно ми става като си те представя :D
1
1
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Е тука е твоя грешка, а не на наблюдаващите луната. Как може да си мислиш, че плажа и "цялото полуостровче" е само твое и на жена ти :))))Но иначе е истина че с тези супер луни медиите прекалиха.В последната статия четох, че такава луна нямало да има поне 100 години, а ето след около месец - отново я има.Ама не може да си запазваш полуострова и плажа като ТВОИ и на жена ти или гаджето ти. Не ги притежаваш, че да забраниш на другите да ходят там. Независимо по каква причина.