Роми си "берат" пясък от Синеморец, ще си строят

Уплашени, че ги снимат, двамата бързичко си тръгват от плажа
Обновена: 9 юни 2015 11:16 | 9 юни 2015 10:33,
64
Роми си "берат" пясък от Синеморец, ще си строят
Снимка: YouTube

Красивия плаж на Синеморец до река Велека се превръща в кариера благодарение на група роми, които крадат пясък, съобщава bTV.

Видеото бързо се превърна в хит в социалните мрежи. На него се вижда как двама роми припряно пълнят каруца с пясък. Изведнъж виждат, че са снимани и бързо се качват в талигата и си тръгват.

Според автора на видеото пясъкът ще се използва за строеж. Това, че соленият пясък е негоден за такава употреба, явно не притеснява ромите.

Пясъците по устието на Велека са дом на много диви животни и насекоми, като някои екземпляри се срещат единствено там в цяла България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: ромипясъкСинеморец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честито на тези, чиито дом ще се построи с този пясък. Жеаля им здраве и най-вече дълголетие.
42
0
 
2
 
! Отговори
до Никому Важен преди 8 години
Абе човекът е използвал евфемизъм. Можеше да каже и Норвежци, въпроса е да не ти изтрият коментара.
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще го продават на пазара
40
0
 
20
 
! Отговори
wc преди 8 години
много се размножиха ***, трябва фродо да дойде........
39
3
 
4
 
! Отговори
Никому важен преди 8 години
До STROITELПравейки аналогия на Бразилец със ром си е чиста проба расизъм. Замисли се дали ти е приятно когато отидеш на почивка в чужбина и споменеш, че си Българин а хората те мислят за ром, сам си прави извода дали трябва да им се сърдиш.
38
2
 
2
 
! Отговори
Варомазач преди 8 години
Ами то, почти всички хотелчета на Лозенец са с пясък от Корал. Ми кво, още не са паднали. Спокойно ще изкарат още 3-4 години.
37
4
 
9
 
! Отговори
STROITEL преди 8 години
Инвеститор: Хирург/Певец от Пловдив, купил имот в СинеморецСтроител: Средно голяма фирмаПодизпълнител: Бай *** Техника, който възлага на Андрешко да купи и докара пясък с камиона. Ама Андрешко за половината пари възлага на две бразилчета да докарат пясък от морето и изибщо не му дреме, че е не става за строителство. Хитър Петър снима с апарата, защото обича да снима лошо паркирали коли и печатни грешки-просто това му е хоби. Ти отиваш на гости в тази къща след 6 години и се срутва отгоре.
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези са защитен вид и всичко им е позволено.
35
0
 
22
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Какъв е смисъла да коментирам, когато след 3 мин. ми изтриват коментара?Официалната политика ни казва, че всички сме равни. Независимо от това дали знаем български. Дали сме учили или не е все едно. Дали можем да четем и пишем е безразлично....те политиците така и така не могат, да не говорим за етносите. Дали спазваме законите или не е също второстепенна работа. Политиците не ги спазват.Какво остава? Да ни трият коментарите. С какво право? С каква цел? И защо изобщо ги пишем?
34
1
 
2
 
! Отговори
до varg преди 8 години
Абе vargy, 85% от затворниците са роми, хайде сега кажи ми какъв процент са политиците. Ясно, че нашите неподкупни съдии са опънали яки чадърчета, ама май сянката пада повече върху кметове, депутатчета и др. подобни.
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гадна работа! Ако не са мутрите, ще са ромите. П.С. Други думи щях да използвам, ама в тази сайт цензурата е във вихъра си.
32
0
 
24
 
! Отговори
Сандо преди 8 години
> Пясъците по устието на Велека са дом на много диви животни и насекоми, > като някои екземпляри се срещат единствено там в цяла България.в крайна сметка пясъците ще станат дом на други екземпляри !
31
3
 
0
 
! Отговори
african safari преди 8 години
hubav bg film :)
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прочетете "Дневниците на ционските мудреци", после вникнете в това което става в БГ. В поведението на политиците, някои ТВ и медии, банки НПОта, и като проумеете какво виждате ще се побъркате от ужас.
29
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Накрая пачките обезателно са за българин
28
0
 
10
 
! Отговори
?!? преди 8 години
Ба, от Равда до Синеморец мутрите, общинските съветници, областни управители, кметчета, тарикатчета и т.н. що нещо направиха... Покрай тях няма да стоят със скръстени ръце я.Де що има за крадене у нас се краде.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Цветанке точно така трябва
26
2
 
16
 
! Отговори
??? преди 8 години
До Моника МукавейЕС ти в виновен.На българите все някой друг му е виновен.А това че проблем съществува много преди 2006 е друг въпрос.Това че никой от българските политици не иска да реши проблема ЕС Ви е виновен... абе направо аборигените от Австралия са виновни.
25
7
 
5
 
! Отговори
Путя преди 8 години
Цветанка е партизанското име на един от моите 214 трола. Плащам им да насаждат етническа омраза. Браво "Цвети", ще получиш 200 000 рубли бонус за Коледа.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе оставете ги да си вземат колкото си искат пясък. От тази сол за 2-3 години на бетона ще му се...