Клиенти висяха 6 ч. в задръстване в... мол

Някои се върнали, хапнали, гледали филм
22 дек 2015 13:37,
11
Клиенти висяха 6 ч. в задръстване в... мол
Снимка: Twitter

Позакъсняващите с покупката на коледни подаръци британци превърнаха вчерашния си ден в пълен ад, след като стояха в 6-часово задръстване по паркингите на четвъртия най-голям мол и съседните му улици.

От търговския "Bluewater" в Кент бяха принудени да викнат полицаи, които да регулират движението.

Някои от клиентите на мола дори са плакали зад волана от безсилие, разказва британският "Дейли мейл". Не били редки и скандалите между шофьори.

Десетки семейства дори оставиха колите си в мола и се върнаха в него, за да хапнат или гледат филм, с надеждата, че като се върнат, трафикът ще се е нормализирал.

Хаосът започна към 16 ч. вчера и приключи късно вечерта.

"Паркингът е проектиран лошо и само една лента може да се използва като изход от мола", разказва 28-годишната Ейми и допълва, че когато от мола разбрали какво се случва по паркинга, решили да затворят входовете, за да не се задълбочава кризата. Тя и приятелът и Иън отишли на пазар в 9 сутринта. Към 3 вече били готови и тръгнали към 4 ч.

"Повечето хора, които бяха в задръстването, се отказаха да висят в него и се върнаха пак в мола. Така пък хората, останали в колите си, бяха блокирани съвсем", допълва Ейми.

Ким Елиът попаднал в сходна ситуация. Паркирал обратно и отишъл да пита в мола какво се случва. По думите им нямало нищо нередно и ненормално. Излязъл от мола след 3.30 минути. Последните клиенти напуснали мола към 9 вечерта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, на никой ли не му е хрумнало да си остави колата в мола и да се прибере с друг транспорт? А ще кисне 6 часа на едно място? Тоя народ съвсем изтрещя...
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз напазарувах за празниците миналата седмица. И продукти имаше и хора нямаше. Подаръците съм ги накупил още в края на ноември. Тези къде са блели.
5
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В нашия "рай" събота след обяд беше същото. Най-прекрасната част от човечеството си беше оставило возилата на лентите за маневра и излизане. Персонала, изключително рехав, вместо да укаже, че не е препоръчително влизането, се опитваше да отбива на изхода колоната не решили да се "молят". Пристигнаха и двама катаджии, за да пооправят недоразумението-фандък- светофар, чрез ръчна регулировка. Много пазар, радост и веселба падна.
4
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еврейски номера за по-голям оборот . Нищо случайно не се случва , където има замесени евреи ...
3
2
 
34
 
! Отговори
Комплексарщина преди 8 години
Това е някаква психоза просто! Аз съм от Варна и тук в моловете е същия хаос, като че ли са ги изтървали от някой затвор! Да не говорим за надценките в измислените молски магазини, едни и същи неща в мола струват в пъти по-скъпо от колкото в обикновен магазин!Ама за комплексаря и кухата едноклетъчна блондинка е важно да каже "от Мола си го купих тоя ***"
2
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това само в България може да се случи!а то не било при нас, а било в "развитите" страни ;)
1
4
 
16
 
! Отговори
Бългериан преди 8 години
Ингилизите и те се окалпазаниха и побългариха. Нека пробват от нашата манджа, да видят хубаво ли ни е.

Спонсорирани публикации