Кои са най-палавите зодии?

Тях не ги вълнува чуждото мнение
28 фев 2018 22:07,
4
Кои са най-палавите зодии?
Източник: pexels.com

Хората, които правят това, което обичат, без да се интересуват особено от мнението на околните, често се считат за палави и непослушни. Тези черти са характерни за определени зодии. Ето кои се нареждат на първите 4 места. 

Дева

Девите обичат да заблуждават околните, че нямат никакви недостатъци, а това изобщо не е така. Не оставяйте тяхната практичност да ви заблуди – те всъщност са най-палавите в целия зодиак. 

Ако търсите съучастник в престъпление, каквото и да е то, Девите са тези, към които трябва да се обърнете. 

Везни

Представителите на тази зодия живеят, за да бъдат непослушни и искат да го разберете. Те дори не се опитват да прикрият това.

Те са идеалната комбинация от чар и манипулация и за тях е важно да изглеждат добре, докато пускат в действие своя чар и ви манипулират. 

Кои са останалите зодии четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз и Той!
1
3
 
3
 
! Отговори
Ами! Познавам двама преди 6 години
"Везни", и двамата се държат по начин, за който народът казва "държи се троснато". Може би защото и двамата следваха във факултети, в които бащите им бяха професори, не се и опитваха да бъдат чаровни, нито си служеха с каквито и да било манипулации. Знае, че предварително му е уредено да си вземе изпитите и после да остане асистент в катедрата, не чете много. В разговор по каквато и да е тема тонът му е наистина "троснат" - все той е правият и ако се стреми към нещо, направо го иска грандомански

Спонсорирани публикации