Викове "Оставка" посрещнаха Ванеса Мей

Цигуларката закъсня с два часа за концерта си
Обновена: 4 дек 2011 16:53 | 4 дек 2011 16:02,
105
Викове "Оставка" посрещнаха Ванеса Мей
Ванеса Мей закъсня с началото на концерта с цели два часа Снимки: Булфото

Именитата цигуларка Ванеса Мей скъса нервите на българските си почитатели, след като се качи на сцената с рекордно закъснение от 2 часа.

Музикантите, които я очакваха да се появи отнесоха народното недоволство и освиркванията. В същото време по уредбата заваляха обвинения от нейния мениджмънт, че вина за закъснението имат организаторите. Като че ли някой се интересуваше кой е виновен.

Сред най-притеснените в залата бяха нейната баба и гаджето й, които я съпътстват по време на нейните концерти.

Разгневената публика посрещна Ванеса с викове "Оставка". Тя пък отвърна със звука на своята цигулка и успя да потуши недоволството.

Концертът й бе част от световното й турне "The Violin Magic Period Tour 2009-2011".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: Ванеса Мей
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Перо преди 12 години
Лелеее, що рекламосапиенси са не навъдили тука! Няма толкова просто племе, като нашето - концерта им закъснял и ореваха орталъка, защото някаква подставена журналистка и ТВ екип ги агитирали. А къде бяхте през последните 22 години? Къде сте сега, когато управляващите пак ни взимат "мярка за шапка"? Защо не прилагате принципа "искам това, за което си плащам" и в ежедневието си, когато ви спрат за уж рутинна проверка, или когато не ви окажат внимание в лекарския кабинет?
98
1
 
1
 
! Отговори
Eлена преди 12 години
До 102Добре де, ние сме от тия дето описваш. Имам пари, имам стабилно семейство, ходя на фитнес, когато ми е кеф, масаж - тоже, ям в скъпи ресторанти, контактувам с готини хора. Живея ту в чужбина, ту в България, където и когато ми се прииска, ЗАЩОТО МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ.Не разбрах какъв ти е проблема. Айде, прочети по-надолу как освиркаха Рикардо Мути миналия сезон в Метрополитън опера в Ню Йорк, на която ПРИСЪСТВАХ.
97
0
 
3
 
! Отговори
God преди 12 години
И на първият й концерт в "Зимния дворец" е закъсняла с час и половина. Явно й става навик. Организаторите казаха, че всичките й дължими суми са платени предварително преди 1 седмица и са изпълнени всичките й прищявки, вкл. и такива, които не са били обект на договора. Казаха също, че ще я съдят и ако е вярно това, там ще се разбере кой е крив-кой прав. При всички положения, публиката не заслужава такова отношение, защото тя плаща хонорара на Мей, а не друг. Другият път да поканят Мила Георгиева.
96
2
 
2
 
! Отговори
до 86 преди 12 години
Предпочиташ?! Какви предпочитания, бе байно:)Ти така си се родилИзбор е когато си достоен, умен, работещ за себе си,усмихнат,стабиленИмаш пари,навирен ти е носът,имаш стабилно семейство,ходиш на фитнес 5 пъти в седмицата и ядеш в скъпи италиански ресторанти,контактуваш с нормални, спокойни хораТака живеят безкрайно много българи. Извън България.Чалгата е за неудачници като теб
95
1
 
4
 
! Отговори
mgs преди 12 години
Беше ми трудно да обясня на децата си, че този тип музика не е свързана с викове и освиркване и мръзнене по западнали зали...
94
4
 
10
 
! Отговори
mgs преди 12 години
За тия които не са били там е глупаво да коментират. Концерта беше хубав, ВЪПРЕКИ организацията. Бях в първите редове и ме беше СРАМ, аз бях с зимно яке и мръзнах, жената беше само по това рокле... Както и да ми го обяснявате, не е нейна простотия, а на организаторите, а публиката беше се объркала че е на мач на Миньор Перник, няма оправдание за простотията ни. Аз ако бях на нейно място не бих излязал изобщо...
93
13
 
10
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Ще добавя,че е абсурдно да освиркваш изпълнителя затова,че концерта е закъснял..все пак отиваш да си доставиш удоволствие от изпълнението му!Българите сме изключително негативно настроени към всичко..дори и към хубавото, което се случва около нас!Само ще уточня, че в залата имаше и много чужденци и никой от тях не си позволи, такова просташко поведение,каквото демонстрира публиката в залата.Въпреки това Ванеса Мей показа достя голямо хладнокръвие,извинявайки се и от името на организаторите.
92
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ох, и тази ли се взе на сериозно?! Страхотно и се радвах преди години, ама явно и тя се е заразила от звездомания и е забравила, че без публиката си е едно голямо нищо! Защото звездите са звезди докато имат фенове, без тях тази ще дава уроци по цигулка в някое училище.
91
7
 
7
 
! Отговори
НМ (народна милиция) преди 12 години
*** миризливата п...ка може да сме бедни но да си прави гаргара с нас,не може.Взе ли парите предварително,ДА взе ги.Транспорт,хотел храна,претенции всичко е изпълнено.AC/DC,Дойдоха излязоха на минутата и свириха,професионалисти.Тая да е....ба шматката.
90
1
 
15
 
! Отговори
Стършел преди 12 години
Тъй като лично бях на концерта, ще си позволя да направя следните уточнения и коментари. Концерта започна след 1 час и 15 минути закъснение. Вината за това е на организаторите на концерта от българска страна - никому не известните "промоутъри", както бяха обявени в залата. Публиката беше държана във фоайетата и не беше допусната в залата, защото организаторите не са спазили клаузи по договора, както към Ванеса Мей, така и към НДК. Закъснението на концерта не беше трик използван от звездите!
89
1
 
15
 
! Отговори
ева преди 12 години
Организаторите са за линч. Студена зала с две духалки на сцената. Другите неуредици също са доста. Ванеса Мей сигурно се е чудела, къде точно в третия свят е попаднала.
88
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"оставка"?!!?Това пък откъде им хрумна?Само бесни пенсионери май е имало в публиката:)
87
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
всички таланти използват този трик - да натягат в очакване обстановката до нервен припадък, та публиката да изпитала по-голямо блаженство от допира с величието, обаче този път манджата съвсем се е пресолилацигуларката ли се е оляла, организаторите ли са се о.рали, май и двете накуп, ама публиката какво е виновна, че не е издържала два часа скука и неудобства, залъгвана само от присъствието на бабата, гаджето и музикантите
86
3
 
9
 
! Отговори
Швейк преди 12 години
бе тя публиката една и съща, на стадиона и в ндк, реве и грухти, не прави разлика от цигулка и гъдулка. азък, че сигурно е имало и елегантни хора които са потънали в земята от срам. и аз да съм и аз няма да свиря на калорифер.
85
8
 
12
 
! Отговори
галактика преди 12 години
Ванеса е кралица! Други нека берат греховете за случая. Днес БГ, много ви е оскъдна и тенденциозна информацията, що така?!
84
0
 
32
 
! Отговори
Любител преди 12 години
Бях на концерта и мога да кажа, че изцяло вината е на т.нар. организатори. Същите които пуснаха фалшивите билети за уж концерта на Форинър в София. Студена зала, проблем с техниката, проблем з рекламата и организацията, проблем с всичко. За капак дянковото ръководство на НДК остави площада тъмен, свърши минералната вода, а във фоайето имаше единствен автомат за кафе. С една дума-не слушайте класика, а бегом м чалгаджийницата.
83
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ostavka na kogo ne razbrah :) na Vanesa? :D bOli ia za bulgaristanskite parcheta
82
16
 
1
 
! Отговори
do 63 преди 12 години
Ti kakvo be da ne si pishesh i sms-te na kirilica ? Ama kato pochnete da mi se pravite na gramotni ama
81
3
 
30
 
! Отговори
Генчо преди 12 години
Коментирането в този сайт е безсмислено, почти всички коментатори са прости парчета ;)
80
14
 
2
 
! Отговори
Do 85 преди 12 години
predpochitam da sam balkandjiq otkolkoto da sam evropeec i koit mu skimne da mi palni otzade po evropeiski shtoto cqlata rabota e da celuvame zadnici pone balkanskiq tip rita zadnici vmesto da celuva :D