Pulp, Radiohead, Dr. Dre и Snoop Dog оглавяват Coachella Festival

На феста ще бъде и първият лайв на нашумелия The Weeknd
Обновена: 11 яну 2012 10:19 | 11 яну 2012 10:18,
4
 Pulp, Radiohead, Dr. Dre и Snoop Dog оглавяват Coachella Festival
Снимка: Facebook
Pulp, Radiohead и наново сформираните At The Drive-In потвърдиха участието си на тазгодишното издание на калифорнийския фестивал Coachella Valley Music and Arts Festival.
 
По време на феста, феновете ще могат да видят на сцената имена като The Black Keys, The Shins, Dr. Dre и Snoop Dog, Cat Power, Florence And The Machine, Justice, Arctic Monkey и The Horrors.
 
Coachella Festival 2012 ще се състои за пръв път в два поредни уикенда през април (13-15 и 20-22-и) в Индио, Калифорния. Организаторите на феста очакват тазгодишното издание да привлече много по-голяма аудитория, именно затова са подготвили и дългият списък с групите и изпълнителите за общо шестте дни през април.
 
През 2011-а година фестивалът беше оглавен от Arcade Fire, Kings Of Leon и Kanye West в Empire Polo Club.
 
Сред потвърдилите участието си във феста се забелязва и името на бързо нашумелият етиопец Абел Тесфай или по-известен като The Weeknd. Това ще е първият лайв на ар ен би певецът в по-мащабен фест, откакто той се появи в музикалния свят през март миналата година с първия си албум House Of Balloon. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Coachella Festival
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
megazle преди 12 години
Мероприятия, концерти, фестивали извън бг не са от интерес на читателя. Първо, защото живеем тук в бг и се интересуваме какво става в бг и второ, защото ако евентуално живеем в чужбина или планираме да ходим на фестивал там, има по добри източници за информация. ..и нека бъдем на ясно - групите не потвърждават участие, а точно обратното- фестивала потвърждава тези групи, защото точно за този фестивал сигурно има над 20000 кандидата - банди.
3
0
 
2
 
! Отговори
лайва.... преди 12 години
На феста ще бъде и първият лайв !!!!Браво !!!
2
0
 
2
 
! Отговори
wlutyaszxgtribxyqpif преди 12 години
...можеше поне фестивала да е с кирилица.....ама сигурно не знаете как се чете ...Коачела, Коашела ...най-добре Coachella ....
1
0
 
2
 
! Отговори
wlutyaszxgtribxyqpif преди 12 години
Боже, в това заглавие има само една българска дума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!