Суинг с The Correspondents

Електро-суинг дуото от Англия се завръща за третото издание на Smugglers Swing Club
Обновена: 18 яну 2012 12:54 | 18 яну 2012 12:54,
0
Суинг с The Correspondents
The Correspondents. Снимка: The Smugglers Collective
След успеха на първите две издания от тематичната поредица партита през 2011 г., диджеите от The Smugglers Collective отново ще задействат машината на времето.
 
Този път, освен сетовете, ще има и сцена, на която ще излезе британското електро-суинг, джаз и хип хоп дуо The Correspondents. Mr. Bruce и Mr. Chuckles ще се разпишат за втори път в клубния живот на София, след като вече гостуваха у нас миналата пролет. 
 
Първото парти от серията Smugglers Swing Club за тази година е на 10-и февруари в клуб Mixtape 5. Феновете на винтидж естетиката отново ще се настанят в уютния будоар на магьосниците от Vintage Sofia, където ще се сдобият с безплатен грим и прическа.
 
The Correspondets са едни от виновниците за електро-суинг експлозията по цял свят. Лондонското дуо жонглира иновативно със семпли от суинг и джаз класики, смесвайки ги с елементи от съвременната електронна музика, дръм енд бейс, както и хип хоп.
 
Началният час на събитието е 21:00 часа, а билетите са по 12 лева на предварителна продажба в мрежата на Тicketstream. В деня на събитието и на място билетът ще струва 15 лева. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: The Correspondents
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари