Джак Уайт: The White Stripes ще се съберат, само ако фалираме

Музикантът отрече всякакви шансове за сформиране на The White Stripes
Обновена: 23 мар 2012 16:45 | 23 мар 2012 16:45,
1
Джак Уайт: The White Stripes ще се съберат, само ако фалираме
Джак Уайт издава дебютния си соло албум другия месец, Снимка: Facebook

Джак Уайт сподели, че няма абсолютно никакви шансове той да се събере с Мег и да възродят отново The White Stripes.

Единственият вариант това да се случи е, ако някога Джак фалира, но и тогава би го обмислил. Той споделя, че не може да си представи да почувства нужда да се свърже по някакъв начин с Мег Уайт. Според него дори и да се сформират наново, това би било наистина жалко.

На въпроса има ли някакъв шанс да се сформират наново The White Stripes, Джак отговори:

"Вероятно трябва да кажа абсолютно никакъв. Не виждам никакви причини това да се случи някога. Не съм от хората, които се пенсионират от бейзбола и на следващата година се връщат. Имам предвид, ако сме преминали през всички проблеми и сме казали на хората, че сме приключили с това, значи наистина сме го мислили, нали разбирате?".

"Ако трябва да променим мисленето си по този въпрос, единствената причина, която мога да си представя, за да се съберем отново е ако и двамата банкрутираме и наистина се нуждаем от пари, но това ще бъде наистина тъжно и жалко нещо", добавя музикантът.

Джак издава своя дебютен соло албум "Blunderbuss" следващия месец, споделяйки, че иска да е приключил напълно с първата си банда, преди да започне да прави музика под името "Jack White".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари