Пускат допълнителни билети за концерта на ZAZ в София

Фен на певицата ще стане неин гид за престоя й в столицата
7 май 2012 14:26,
2
Пускат допълнителни билети за концерта на ZAZ в София
Фен на ZAZ може да стане неин гид по време на престоя й у нас, Снимка: Teren Music

Билетите за концерта на пленителната французойка ZAZ стремглаво намаляват, затова до края на седмицата организаторите ще пуснат в продажба допълнително количество пропуски.

Билетите ще са за втори балкон на залата. Местата за продажба остават същите - мрежата на Ticketstream и билетният център на НДК.

За щастие организаторите от Teren Music предлагат на публиката и алтернативи за присъствие на събитието.

От 7 май в продължение на една седмица, организаторите ще търсят най-подходящия френскоговорящ образ от столицата, който с охота да поеме ролята на гид на ZAZ и нейната банда по време на престоя им в България.

"Това съвсем не е лека работа. Човекът, на който възложим задачата, ще трябва не само да познава отлично София, да говори френски и да умее да ги забавлява, но по-важно, ще се налага стриктно да следи за изпълнението на програмата на музикантите - от пристигането им в България до тяхното заминаване. Освен това, ще е хубаво да има отговор за почти всеки техен въпрос или желание. Присъствието му на концерта, както и на случващото се в бекстейджа, ще бъде задължително", споделят организаторите.

Всички желаещи да се пробват с тази нелека задача, могат да посетат страницата на Teren Music във Facebook или официалният им сайт - terenmusic.com, откъдето ще научат и условията за краткия конкурс.

Изненадите за феновете не спират дотук. Организаторите обещават още възможности за специални покани за събитието, като всички те ще бъдат своевременно обявявани в близките две седмици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ZAZ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Kiro преди 11 години
ZAZ = Zaporozhki Avtomobilen Zavod
1
1
 
5
 
! Отговори
Хм преди 11 години
много хубаво пее момичето