Мариана Попова "удари дъното" след размятане на флашки и SMS-и

Поредна скандална вечер в "Музикална академия"
Обновена: 5 дек 2013 14:15 | 4 дек 2013 09:28, Александър Попов
46
Мариана Попова "удари дъното" след размятане на флашки и SMS-и
Мариана Попова направи доста неуместно изказване. Снимка: Булфото

Риалитито "Музикална академия" е всичко друго, но не и музикално. Грозните сцени, които се разиграват всяка седмица на елиминациите, удариха по имиджа не само на предаването, но и на всички замесени изпълнители.

Снощи зрителите станаха свидетели на скандал, характерен повече за политиката - подмятане на флашки, четене на махленски SMS-и... Георги Христов дал флашка с албума на Рут Колева на Катя от Ритон с думите "Много ще се посмееш", пък тя да го предаде на Кичка. Рут направи опит да се извини за думите си, че вотът за Кичка е бил организиран и платен, проверка на продуцентите също показала, че няма нищо нередно в гласуването. Кичка обаче проучвала възможността да съди младата певица. По-късно Бодурова заяви, че Тони Димитрова подучвала младите да я атакуват. SMS от бургаската певица разбуни още повече духовете.

"Получих съобщение от Тони да поздравя Прея за прекрасното й представяне, както и Рут като неин ментор", заяви Мариана Попова. Катя от Ритон обаче я упрекна, че е млада да забравя и да каже и останалото, което е написано. Тук Попова удари дъното със злостното подмятане, че е млада, но пък била раждала.

След препирните в студиото Рут прочете съобщението на Тони Димитрова, което гласи: "Поздрави Прея, че със страхотния си глас има силата да заглуши фалша, злото и кича на Кичка".

Иначе за протокола - Етиен напусна шоуто след пряка елиминация с Прея, която спечели 68,76% от вота на зрителите. Журито пък спаси Дичо, който се притесни, че накрая в шоуто ще останат само старите. "Ще се изложим", заяви певецът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
Мариана Поова преди 10 години
До Вики ЯмболВики от Ямбол:)......Благодаря за милото отношение. Ти си оставаш в Ямбол. Ако искаш мога да ти дам адреса на леля ми в ямбол да минеш да я поогледаш.....обичам Ямбол въпреки като теб. Аз съм на високо а ти си поръча от господ неприятности. простено да ти е.
40
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След прочетеното се убеждавам за пореден път, че изборът ми да НЕ гледам всякакви риалити програми, е абсолютно правилен. Не гледам и Слави, турски сериали и др. подобни и се гордея с това.
39
12
 
10
 
! Отговори
kam #40 преди 10 години
лелка от махалата? Актуалните звезди и съсвсем младите изпълнители не само гледат какво правите, Бодурова! Те чуват и как пеете, как и какво говорите, с какви привилегии се ползувате. А не трябва да е така! Прави впечатление колко много се поддържат младите, как си помагат, как милеят един за друг. Няма мизерии между тях. А точно легендите така се " излегендарчихте " с поведението си, че и с фалшивото си пеене, че станахте просто жалки!
38
12
 
8
 
! Отговори
diavolcheto преди 10 години
Не коментирайте избирателно грозните неща, случващи се в Академия-та! Защо никой не говори за скандалите, в основата на които повечето пъти е Кичка Бодурова и казани от нея грозни и обидни думи? Защо никой не коментира, че Рут казва истината, както и че има достойнството да се извини за изказаното от нея лично мнение ( което в повечето случаи е правилно ).Защо никой не коментира, че всичко започна с Катя, която предаде подаръка и думите от Георги Христов на Бодурова? Защо никой не коментира колко много пъти Бодурова се държи и говори не като един стойностен човек, не като легенда, а като лел
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Виж ся, като не ми пускат английското кралско семейство и оня сладур Чарлз, от нямане на що ги гледам, нали ме водят по документи на тази територия. Иначе се чувствам като някой лорд, макър и да зная, че когато лордовете са скачали по дърветата, българите са имали държава!)))Шоуто си е супер, показва като ренгенова снимка състоянито до което сме стигнали в падението и злобата си, но това ме радва- стигнали сме дъното и единственият път да продължим е на горе.
36
1
 
9
 
! Отговори
!!!!! преди 10 години
Ще е със сигурност по- на висота дори и на БАН да беше шоуто пред подобна помия. Че и по- интересно би било пред селските разпри на няколко перачки- певачки, водени от две недорасли хлапета.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ми да пуснат едно шоу от БАН, белким ти хареше!
34
1
 
16
 
! Отговори
????? преди 10 години
Кой ги гледа изобщо тез тъпотии?Каквото нивото на участниците в тях, такова и на т.нар. шоу. И обратното е валидно също.
33
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Марияна като Рут не може да пее, а само бреца, но поне има визия и когато си мълчи изглежда много апетитна, направо ми идва да я хапна!)))Хапна да се чете рапна!)
32
6
 
15
 
! Отговори
Вики Ямбол преди 10 години
Коя беше тази Мариана Попова? Да не би да е от Ямбол от *** махала? *** работа без срам без задръжки! Отвратително!
31
0
 
24
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Иван и Андрей са срам за всяка телевизия! Да майстори са на интригата...която унижава всички и участници и зрители. Толкова ли са *** тези в ръководството на телевизията да се доверяват на двама ***? Отвръщавате зрителя! Това не е забава не е съревнование не е конкурс това са само интриги! ....ами учете се от Слави как се правят тези работи!
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Влезнах само да кажа. Дреме ми на ..... за тези реалити предавания. Защо изобщо такава "новина" трябва да има в информационен сайт? Който се е интересува, е гледал предаването или може да се осведоми от сайта на телевизията. Хубаво поне, че напоследък не ни занимавате с Ким Кардашиан, защото това пък е върха на простотията.
29
11
 
12
 
! Отговори
ж преди 10 години
Това че Тони Димитрова е най голямата интригантка и злобма *** се знае много отдавна
28
3
 
9
 
! Отговори
до 18 преди 10 години
Отностно рут, да тъпо е, но и кичка не е по- малко тъпо!По-добре от кичка звучи само цонкаВъобще, кво коментирам....
27
4
 
43
 
! Отговори
KRUM преди 10 години
ТОВА ,КОЕТО МАРИАНА ПОПОВА ПОДХВЪРЛИ НА КАТЯ Е ДОСТОЙНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ!?КОГАТО ЕДНА"МАЙКА"СЕ ПОДИГРАВА НА ДРУГА ЖЕНА,ЧЕ НЯМА ДЕЦА Е ТОЛКОВА ГНУСНО,ЧЕ ДОРИ НЯМАМ ДУМИ ДА ОПИША ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ.....ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ ,КОЕТО ОЧЕВИДНО НЯМА ИНТЕЛЕКТА И ВЪЗПИТАНИЕТО НА КАТЯ.ВПРОЧЕМ ЗАЕДНО С БУРГАСКАТА СЧЕТОВОДИТЕЛКА,И ОНОВА ПОДОБИЕ НА ЖЕНА РУТ СИ ПАСВАТ И ПО ПРОСТОТИЯ И ПО БЕЗДАРИЕ И ПО ЗЛОБА.НЕ СЪМ ГНУСЛИВ ,НО ТЕЗИ ОТВРАТИТКИ,МИ ИДВАТ В ПОВЕЧЕ!?
26
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само да попитам, Рут Коя? Че нещо не се сещам за една нейна песен... Какво им стана на всички, като деца ни учеха да уважаваме възрастните и успелите, да им правим място в рейса и т.н.. А сега се гаврим с такива хора и гледаме сеир "по" телевизора! Аз гледах малко, но протестирам срещу тази гадост, като гледам други програми, защото мисля, че това е дъното!
25
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без да се сърдите, но Славито е Космос в сравнение с другите музикални шоута ,еле пък за Х-фактор въобще да не отваряме лаф.
24
19
 
9
 
! Отговори
Baceto преди 10 години
Абе отворковци....всички плюете-били такива, били онакива. Айде *** смотани хейтъри, като не ви харесва-дистанционото и си гледайте Славито. Тея били зле, ония били по-зле, ами запейте вие да ви чуем. Знаете само по форумите да лаете, а най-вероятно даже и носа не си показвате навън.Когато покажете талант по-голям от техния тогава имате право да говорите.Айде със здраве и да си изпиете хапчетата.
23
2
 
19
 
! Отговори
juliasimova преди 10 години
piipiМного жалка работа!Нито умеят да пеят,нито да говоят,защо въобще ги показват на хората?Каква ти музикална академия,то си е чиста простоитя.
22
2
 
11
 
! Отговори
juliasimova преди 10 години
piipiМного жалка работа!Нито умеят да пеят,нито да говоят,защо въобще ги показват на хората?Каква ти музикална академия,то си е чиста простоитя.