"Хотелиерът" Криско избран за певец на годината

Надя от Deep Zone внесе еротика на наградите на Box TV
Обновена: 3 фев 2014 14:06 | 31 яну 2014 11:52, Александър Попов
102

Криско и балетът му с ясен жест към критиците. Снимка: Dnes.bg

"Любимецът" на хотелиерите - Криско, грабна отличието за певец на годината на първите музикални награди на Box TV, които преминаха под мотото "Оставам тук".

Осъденият за дребно хулиганство изпълнител получи статуетката си от фолкпевицата Анелия, която отново изненада с присъствието си на церемония, на която попфолкът отсъства. "Как така точно от теб взимам наградата", попита Криско, а Анелия отвърна с гордост: "Аз съм навсякъде".

По-късно Криско зарадва присъстващите с микс от песни, включително и част от ново парче, в което "тегли майна" на критиците си. Балетът му пък го подкрепи с хореография, в която преобладаваше средният пръст.

Криско излезе още един път за статуетка заедно с Ангел, Моисей, Венци Венц, Декстър и Павел. Те получиха статуетката за Най-добра хип-хоп и R&B песен със "Знаеш ли кой видях".

Иначе героят на вечерта бе Михаела Филева, която в една година спечели награда за дебют, а снощи грабна приза и за певица на годината. Заедно с Графа и Вензи грабнаха и най-престижната статуетка - за хит на годината за "А дано, ама надали".

Вензи бе избран за дебютант на годината, Ангел и Моисей за дует, а песента "Седемте езера" получи приза за Клубно и поп изпълнение.

Донякъде изненадващо в категорията за рок песен надделяха Революция Z с "Аз искам" в конкуренцията на D2 и Б.Т.Р.

Еротична нотка на музикалното събитие внесе Надя от Deep Zone, чието бюстие не издържа на подскоците й на хита "Няма не". Със свои парчета на сцената се представиха още Поли Генова, Мастило, Боги, Рафи, Ангел и Моисей, Мария Илиева, а Миро сложи финалната точка с новия си проект "Деца".

Собствениците на медията пък спестиха наградата за песен на зрителя, тъй като гласуването било манипулирано. Те си прибраха статуетката и заявиха, че ще я връчат следващата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Harlem Streets преди 10 години
До straightForAreasonТотален респект за теб, че слушаш Immortal Technique. - от метълждия
20
0
 
13
 
! Отговори
straightForAreason преди 10 години
До 20 , не бъркай тоя смешен поп-рап с истинския хип хоп . Хип хопа е музика от хората за хората , послушай малко американски хип хоп , не от тея Rick Ross Lill Wayene и тем подобни . Напишете в youtube Nokaut-stachka , потърсете Krs one , потърсете Immortal Tehnique , да видите какво се нарича музика за народа , с идея с вдъхновение и с нужната агресия за да се отговори на тиранията на модерния свят и всички поп икони ...
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 9Прието е, че чалгата и хип-хопа в които темите предимно се отличават с избиването на комплекси и говорене за шмъркане на кока, биене на жени и застрелване на други хора защото носят грешна марка шапка са приемливи са масова консумация, т.е. теми полезни е за общестово и за деца от 5 години нагоре. От друга страна, "дивата" метъл музика която предимно обсъжда истинските проблеми в обществото и живота, но също така говори за любов, мечти и преодоляване на проблеми - се счита за вредна.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 7 Ти така ли DDOS-ваш сайтове бе майсторе? С refresh-a? Ти си терора на световната мрежа!
17
0
 
15
 
! Отговори
straightForAreason преди 10 години
И да допълня , понеже гледам писаха някакви фенчета тука . ИМА мн по добри и качествени изпълнители в бг , но правилата на играта са такива . Тези които са по телевизията и по радиата , не трябва да са вдъхновяващи , не трябва да пеят за реалните проблеми , такива не са полезни за опазването на стадния комплекс в народа ни , напротив тези които са по телевизията пеят за наркотици , за разврат , и тн . Пет стотинки не давам за никой от така наречения ни Хайлайф ...
16
0
 
17
 
! Отговори
varg преди 10 години
Бичето е номер едно.
15
0
 
9
 
! Отговори
straightForAreason преди 10 години
До13 , Да замениш един *** с друг *** не е по добре , това , че Криско е топ в някаква класация , която предполагам е по пускания или пожелания от слушатели или не знам , но реално това няма никакво друго тълкование освен , че явно има няколко хиляди монументални *** в тази държава ....
14
0
 
6
 
! Отговори
Свинско бийт преди 10 години
Аз съм 1!!!
13
0
 
34
 
! Отговори
MESHUGGAH преди 10 години
Честито на топ-помияра на годината. Кой по-*** от другия. Сега бързо тоя мазняр с лигите Пънчев да го включи в някое "ВИП" предаване и цяла България да гледа как поредната порно-звезда в държавата си избива комплексите. И децата ни да знаят, че само к*рвите имат бъдеще в Чалгостан. Гелюсани салфеткаджии с бръснати крака. Пълна деградация и помия.
12
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ей само мразещи драскачи и мрънкалници в тая България останаха... тоя бил такъв, оня бил онакъв. Хората се мъчат все пак да направят нещо тука, което е неимоверно трудно.. Това слушат младите! Пак е по-добре от чалга нали!? ....... ***, самомразещ се народ в това сме се превърнали!
11
0
 
15
 
! Отговори
Естет преди 10 години
Защо на музикални тагради, които се предполага да са весели и позитивни, почти всичко е облечено в черно, като на погребение?????
10
2
 
20
 
! Отговори
до 9 преди 10 години
Абсолютно прав си! Същото важи и за Мангото! Публиката им по МОЛ-овете е предимно деца....
9
1
 
36
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
""Любимецът" на хотелиерите - Криско" - щом тоя е номер 1 - Box TV направо я закривайте! Явно "Хотелиерът" е приспал с журито за наградата!
8
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И с тези средни пръсчета бих му препоръчал да внимава, да не се качи някой ядосан родител да му шибне един шамар. Ще му хвръкнат и капелите и цайсите и другите аксесоари
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
72 снимки, нека досването на сайта започне сега...То такова презареждане на 1 страница никъде го няма, хахаАз ви спестих малко трафик - от мен имате само 20-25 рефреша
6
36
 
1
 
! Отговори
1 преди 10 години
Криско е най-добрият
5
0
 
14
 
! Отговори
Val преди 10 години
Обяснете ми за наградата за feat.! Кого номинираха, кой я получи и кой им каза, че са я получили? Няма такъв цирк!!!! Смяхххх.
4
3
 
40
 
! Отговори
Pimp C преди 10 години
Ония грачещ *** 100кила също е за поп-фолк жанра....
3
1
 
54
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Криско спечелил Музикални награди?!? Нещата наистина са трагични в тази държава.....
2
1
 
53
 
! Отговори
ХА ХА преди 10 години
Криско певец на годината?! Че той може ли да пее? Все едно да наградите Пеевски за футболист на годината! Голям смях!