Вечер с музиката на Боб Марли

15 музиканти в лайв вечер посветена на легендата
2
Вечер с музиката на Боб Марли
Снимка: PR

Навръх рождения ден на Боб Марли - 6 февруари, български изпълнители ще отдадат почит на големия музикант с лайв изпълнения.

Марли е икона не само в реге средите и по тази причина за трета поредна година клуб Строежа събира множество музиканти, познати от различни проекти и творящи в различни стилове.

Като основа на трибюта все пак са една от най-познатите на родната сцена и неотклоними от любимия си жанр формации - Rebelites. Гост вокалисти ще бъдат Радослав Митов (Rock A Shock), Лъчезар Босаков (Q-Check, La Muchedumbre), NRG D, Деница (Music Idol) и Боряна Докле (Dokle & Greesh). Докато първите четирима са също неизменни участници в досегашните издания на тази тематична вечер, то Боряна - напоследък все по-популярна като BORA D, ще вземе участие за първи път.

Преди броени дни Бора стана един от четирите финалисти в "Гласът на Албания", а освен това е позната от дуета Dokle & Greesh и трибютите на Ерика Баду. Извън концертната част селектор по време на събитието ще бъде Lazy Face.
 
В репертоара на музикантите на 6 февруари ще влязат едни от най-популярните и обичани песни на Боб Марли - No Woman No Cry, Buffalo soldier, Is this love, Them belly full, Bad card, Wake up and live, War/No more trouble, Heathen, Waiting in vain, Get up stand up, Sun is shining, Pimpas paradise, One drop, Huligans и др.

Вратите на клуба ще отворят в 20:00 часа, а концертната част ще стартира в 22:00. Билетите вече се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименНадявам се никога да не осъзнаеш колко си *** и да си останеш жалък ***
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боб Марли? Не можаха ли да го кръстят по-човешки, Фасул Превръзки примерно!