Концертите в X Factor започнаха силно и със сълзи

Саня не издържа пред дилемата кой талант да изгони
22 окт 2014 09:51, Александър Попов
10
Концертите в X Factor започнаха силно и със сълзи
Люба се представи силно, но отпадна. Снимка: X Factor

Изключително силно и драматично започнаха концертите в X Factor. На сцената първи се качиха отборите на момчетата и момичетата, а представянето им бе не като за първа, а като за финална изява. И четиримата в журито останаха изумени от показаното и на няколко пъти станаха на крака.

В крайна сметка трябваше да бъде отстранен по един участник. В началото на шоуто стана ясно, че за този етап от шоуто се завръща Мирян, който даде началото на вечерта и само загатна колко трудно ще бъде на треньорите - Саня и Мария Илиева да изберат един, който да си тръгне завинаги.

Задачата на Мария Илиева се оказа далеч по-лесна, тъй като Сабатин не се представи на ниво и логично напусна борбата.

Конкуренцията при дамите обаче бе наистина жестока, като и четирите - Люба Илиева, Михаела Маринова, Невена Пейкова и ненавършилата 15 години Кристина Дончева, доказаха, че са фаворити за първото място.

Зрителският вот спаси Невена и Кристина, а Саня трябваше да избере между дебютиращата на голяма сцена Люба и Михаела коя да си тръгне.

Сълзите на Саня тръгнаха и близо минута тя остана безмълвна. "Моята задача да избера една от тях е невъзможна. Не искам да правя този избор", заяви тя.

В крайна сметка Армутлиева реши битката да се реши от подкрепата на зрителите, като потърпевша бе Люба Илиева.

"Бих искала да ме запомните и след това шоу да се случи нещо с мен. Не забравяйте тези участници, които отпадат още в началото", заяви на прощаване талантът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям думите на коментар 3 , и добавям, че всички компромиси, които се направиха на Мария за повече участници бяха неуместни. Този младеж, уличният музикант(без лоши чувства към него) трябваше да си отиде пръв защото се издъни тотално.Компромис заслужаваше девойчето, кооето бе отстранено.
5
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A онова момче Мирян го върнаха само, за да опропасти хубавата песен на Крис Айзък...язък!
4
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отворете ютюб и гледайте участници в чужд. конкурси - има уникални изпълнения и гласове. За съжаление в Бг не видях такива. Лош подбор на песни, няма изпълнител със открояващ се тембър, песните се "прекрояват" така, че да не се "издъни" изпълнителят на високите тонове и това се води "импровизация", а за капак журито се прехласва по всеки. Заварих по средата на една песен едно момче, и така не разбрах коя песен пее,накрая запомних думите в припева и ги написах в ютюб, та така намерих оригинала..
3
0
 
5
 
! Отговори
Сапарев преди 9 години
А освен сълзи, сополи имаше ли? Иначе явно има още "хляб" в този формат.
2
4
 
7
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 9 години
От вонящото блато на музикалното статукво у нас, денонощно ни се натрапва, чалга, поп, рок, метъл и разбира се некадърно обработен фолклор с малки изключения. Интонационната среда в България, в момента не е Българската Българщината ни е атакувана непрекъснато и от всякъде. Българският песенен фолклор е под ръководството на евреин, проф. Кауфман. Този могъщ извор за БЪЛГАРСКА МУЗИКА, българският фолклор, целенасочено се отравя и затлачва . "*** НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА"- народна поговорка.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Люба беше най-добрата. Тук категорично не съм съгласен, че я махнаха. Иначе за мъжете съм съгласен!