Пеят песни на Уитни на смъртния одър на Боби Кристина

Баща й Боби Браун се надява на чудо
12
Пеят песни на Уитни на смъртния одър на Боби Кристина
Снимка: Reuters, архив

Близките на Боби Кристина й пеят песни на покойната й майка Уитни Хюстън на смъртното й легло, съобщава сайтът Контактмюзик.

"Ако е някъде тук, на Боби Кристина би й било приятно да чуе гласовете на близките й хора. По тази причина ние й пеем песни на Уитни, разказваме й стари семейни случки, когато е била съвсем малка", довери семеен приятел.

Още по темата

Бащата на Боби Кристина - Боби Браун, й изпял специално за нея хита на Уитни Greatest Love of All. Той непрекъснато я галел по косата и я наричал "моето малко момиченце".

46-годишният чернокож певец се моли за чудо, за да може Боби Кристина, която е в изкуствена кома, да се върне отново към живота.

Той отрече спекулациите, че е одобрил изключването на животоподдържащите системи, на които в момента е дъщеря му.

"Ако Америка разбере, че Боби е мъртва, тя ще спре да се моли за нея и чудото няма да стане", заяви Боби Браун.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно съм сагласна със say what.Нека се оправи момичето, но замислете се реално, тя сама се е докарала до тук.Всеки ден измират деца, болни от нелечими болести, или нямащи средства за животоспасяващи операции, докато това момиче е тънало в разкош и пари...но тя и затова е стигнала до тук...
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точно този Боби Браун пристрасти Уитни Хюстън към наркотиците. Унищожи първо Уитни, сега и дъщеря си.
4
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Той приживе ги бушонираше и двете в безкраен алкохолен и наркомански делириум пък после се мразеха биеха целуваха прегръщаха и после пак отначало като вкарат някоя и друга чашка или се надрусат а сега "Господи,направи чудо"!!! ето ще ти пуснем песничка на Уитни Хюстън.Извинете ама Бог не е *** на повикване за без пари.Жалко,че някои го смятат за нещо такова.
3
9
 
10
 
! Отговори
say what, say whaat преди 9 години
Нали видяхте великия Михаел Шумахер колко време беше в кома, вегетативно състояни и там разни други ??? Е, поне е сред живите, колкото и тежко да е състоянието му.И дано се оправи.Това момиче сега не му знам уврежданията, които си е нанесло, но НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ !!! Сама си е виновна !!! Деца на милионери, свикнали да решават всичко с пари.Е то трябва и да се мисли мойто момиче !!! Защото ти решаваш своята съдба, а не онези, които ще ти викат ДЪЩЕРЯТА НА ....еди кой си !!!
2
1
 
18
 
! Отговори
Лили преди 9 години
A баща и сега ще си има друго дете и какво му пука? Колкото се интересуваше сега за момичето. Липсата на опора до това води. А т.н. баща ако обичаше детето нямаше да причини на Уитни и нея тревогите.
1
4
 
32
 
! Отговори
Мавродиев преди 9 години
Тя си направо в мозъчна смърт, тоест е мъртва, няма я. Просто апаратите и поддържат дишането, не мозъка.