Само дупето на Кардашиян засенчи голата Майли

Кич и доминация на Тейлър Суифт на видео наградите на MTV
Обновена: 31 авг 2015 13:06 | 31 авг 2015 10:33, Александър Попов
104

Деми Ловато. Снимка: Reuters

Майли Сайръс отново прикова най-голямо внимание на церемонията за видео музикалните награди на MTV. Тя се появи в няколко тоалета, кой от кой по-оскъден. И най-големите й антифенове вече са добре запознати с нейната анатомия, но пък и тя продължава да я натрапва.

На червения килим тя се появи само по презрамки, а по-късно на сцената дефилира с тоалет, сякаш рекламира фармацевтичната индустрия - интимните й области бяха покрити с подобие на хапчета.

Майли бе засенчена единствено от дупето на Ким Кардашиян, която позира в прилепнала рокля. Тя пък открои задните й части, а не бременността й.

Иначе на наградите доминира Тейлър Суифт, която спечели четири приза, в това число и топ отличието за видео на годината. Трофеите на Суифт са за най-добро поп видео и най-добро видео на изпълнителка за "Blank Space" и за видео на година и най-добро сътрудничество за "Bad Blood" с участието на рапъра Кендрик Ламар.

В категорията за видео на изпълнител отличието спечели британският диджей Марк Ронсън за хитово парче "Uptown Funk", записано в сътрудничество с певеца от САЩ Бруно Марс.

Рапърката Ники Минаж, която единствена конкурира Ким Кардашиян с много плът откъм гърба, грабна приза за най-добро хип-хоп видео за "Anaconda".

Наградата за най-добро рок видео беше присъдена на "Фол аут бой" за клипа към песента "Uma Thurman".

Сред запомнящите се моменти на церемонията в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис беше изявлението, макар и неясно колко сериозно, на рапъра Кание Уест, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Потресен съм. Садо-мазо евтина порно актриса и бременна на която отробата и е в задните части. Потресаващо!!!!
52
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нашите чалгаджийки пасти да ядат
51
13
 
8
 
! Отговори
честит преди 8 години
Обаче явно 500 години яко турско еб...не са оставили своя отпчечатък у Българския мъж. КАто се почне от фигурата му (шкембе, къси крачка, и голям космат г..з), мине се през музиката, която слуша, бахура, киселото зеле. шкембе-чобата, курбана ... и се стигне до жените, които харесва.Б.Б. едно нещо правилно каза (че такъв е материала) и го оплюхте точно за тези му думи.Вие сте народ от ***.
50
4
 
7
 
! Отговори
МТВ преди 8 години
На който не му харесва да си пусне хитовете на Лили Иванова на грамофона и да успокои. Каките са си супер
49
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кортни Кардашиян е страшно готина! Тая Теилър не знам какво толкова се бута и хората се превъзнасят по нея,нито музиката й е нещо особено,нито пък тя,хърбав хамстер.
48
1
 
14
 
! Отговори
НА ЧАЛГА СБОРИЩЕ преди 8 години
КАТО НА ЧАЛГА СБОРИЩЕ!
47
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Заглавието всъщност е много вярно: задникът на кимито е толкова голям, че може да засенчи майлито, а и не само нея.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая Ким е станала истинска китуза
45
2
 
37
 
! Отговори
:) преди 8 години
Попитали Кардашиян:- Как се грижите за дупето си? Тя троснато отговорила:- Дупето ми е достатъчно голямо, за да се грижи само за себе си!
44
1
 
46
 
! Отговори
не е честно преди 8 години
Хм, дупе ли, ама много безотговорно използване на умалителните. Бива ли така, отваря човек на снимката, очаквайки да видя дупе и да изпита известна естетическа наслада, а реалността цапардоса безмилостно зрителните му възприятия, причинявайки непоправими психически увреждания върху крехката душевност на заблудилия се индивид.
43
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ква е тая кардашан какво постояно го промотират тоя крокодил WTF бе хора
42
2
 
16
 
! Отговори
Академик Мичурин преди 8 години
Тези звезди и церемонии вече са чисто порно. Няма никаква класа и никаква естетика в тази порнография във всички смисли на думата.
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 29ай тюнс е магазин за продажба на дигитални песни и от него могат да се свалятОбработва се с Ауто Тюн
40
0
 
10
 
! Отговори
до 46 преди 8 години
Имаш брато, много поздрави от арменския поп(дето се вика). Да ми сравняваш пиано, китара с компютър. Нещо не си в час с представите за музика. Ако говориме за комерс - да, ама за музика - сори. Компютъра няма нищо общо с авторската музика. Но, си прав, че това се харесва на неграмотните и одобренията са с милиона в Ютюба.
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давид Гета прави песните на компютърКомпютъра е инструмент като китара и така нататък
38
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това награди за "музика" ли са, или порнокастинги. Това вече не е музика - сори. Това са някакви компютърни ритми на килограми за някакви си *** правещи се на певици.
37
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе съм нито турчин и нито *** Българин съм
36
1
 
27
 
! Отговори
penka преди 8 години
Гнусно.
35
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо повечето са толкова тлъсти?! Само Майли и Тейлър са готини.
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До честитНие хетеросексуалните го наричаме дупе----Да те поправя...Вие ""турците и ***" го наричате дупе. Ако не си в горната категория има още една - БГ селинжъра от Сусурлево, който в ремаркето на Ким вижда своя пубертетски блян - г.ъза на леля Ристинка от магазина за Хранителни стоки в Сусурлево, дето като малък е кара п..шока да рипа. Аре бегай да затвориш бидона с киселото зеле.Или накарай жена си да седне, предполагам амбриажа е същия като на КИМ, щом защитаваш така яростно.