Ненчо Балабанов атакува с ново парче

Вижте "Няма дилема"
24 сеп 2015 12:00, Александър Попов
22
Ненчо Балабанов атакува с ново парче
Снимка: YouTube

Актьорът Ненчо Балабанов атакува музикалните класации с ново парче. Той направи премиера на песента "Няма дилема", както и на видеото към нея.

Римите са дело на Ненчо, а зад музиката е в тандем със Светлин Къслев. Режисьор на клипа пък е Павлин Иванов - Bashmotion.

След впечатляващото си участие в "Като две капки вода" Ненчо Балабанов се включи в парчето на Криско "Шапка ти свалям", което за кратко време се превърна в един от летните хитове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имитирал бил. В началото беше интересен, но като всяко нещо и това започва да омръзва. Чак и песен такава направил... какъв е смисълът изобщо? Не ми харесва.
7
2
 
1
 
! Отговори
Криско преди 8 години
Алелуя, бейби....
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно, Ненчо ми е любимец и пее добре, ама тази песничка ... нищо особено, даже и поведението му в клипа не ми допада ... абе явно аудиторията е 10-15 годишни.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не става
4
1
 
11
 
! Отговори
Момо преди 8 години
Аууу... ВИлИко е!Същата музика, същия стил на пеене, същия стил на клиповете... Българските изпълнители са много еднообразни.Никакъв живец няма в съвременната българска музика. Един стил, един ритъм, еднакво *** текстове и все същите какички в клиповече.Тъпо, скучно... досадно...Е, ако съм на 12-13 години може да ме изкефи, ама... не съм.
3
2
 
15
 
! Отговори
Мария преди 8 години
Едвам го изгледах до края ... Ненчоооооооо, Ненчоооо.... не става...
2
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тъпо е
1
3
 
7
 
! Отговори
Фалш преди 8 години
Какво общо имам аз в случая бе, морж?Показва си тъпизма, обсъждам го.Ако не иска да търпи критики, да си седи в селото от което се е пръкнал.