Певицата Катрин Вачева се обиди на критиките ни: Смешни сте!

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за сцената
Обновена: 16 окт 2017 13:23 | 16 окт 2017 13:10, Александър Попов
107

Титуловащата се като модел, а от миналата година и като певец - Катрин Вачева, не понесе критиките ни за нейната втора песен, която се появи миналата седмица. Тя попадна в рубриката "Бедствие на седмицата" на Tialoto.bg заради нейните музикални напъни.

Те започнаха миналата година с дуета й с Кристина Димитрова "Изолатор", а вече е факт и новото й парче ""12/11-Тази".

Още по темата

Вачева изпрати гневно съобщение до редакцията ни, което публикуваме едно към едно, дори няма да се стараем по правописа й. В крайна сметка той не е най-важният.

"Колко сте смешни! истината е, че мога да си го позволя, а вие които й да сте- неможете! мерси все пак че с наглата си статийка пак сте популяризирали песента ми! Дали мога да пея го казва този , който ме слуша в студиото! Вие кои сте?? кога ме чухте?? Глупаци".

След като една песен е излязла на пазара - значи изпълнителят може да си го позволи. Никога не сме спорили по този въпрос. А и от практиката знаем, че най-обидното за представителите на родния шоубизнес е да ги квалифицираш като бедни.

Държа на мнението си, че Катрин Вачева не става за певица. Колкото и да съм смешен. Доказа го и първият й музикален опит с Кристина Димитрова. Въпреки че дуетната й половинка е сред популярните изпълнители у нас и би трябвало да изиграе ролята на ракета-носител. Да, преминаха през по-голяма част от студиата на телевизиите, направиха и промоция. Но феновете не я оцениха и всеки може да си направи справка какъв е интересът към нея във видеоплатформите.

Въобще практиката някой, който по стечение на обстоятелствата е станал известен, да става певец е порочна. Всеки има право да сбъдва мечтите си и пазарът е този, който решава дали става, или не. В първата година оценката е ясна - Вачева не става. Дали пък сега няма да превземе класациите и да ни опровергае? Ще й помогнем отново като публикуваме новото й видео...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още по темата: Катрин Вачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари