Тони Блеър се сближава с най-напушения рапър

Британският министър-председател изкара цяла вечер с не кой да е, ами със Снуп Дог, който е един от най-колоритните рапъри в Щатите и въобще в целия свят
2 авг 2006 18:16,
Тони Блеър се сближава с най-напушения рапър
Снуп Дог и Михаел Балак. Снимка: WI

Британският министър-председател изкара цяла вечер с не кой да е, ами със Снуп Дог, който е един от най-колоритните рапъри в Щатите и въобще в целия свят, съобщава Контакт мюзик.

Минал през затвора след обвинения за убийство, забъркан в порно бизнеса и основен идеолог за легализиране на марихуаната, Снуп Дог и британският премиер Блеър се забавляваха цяла вечер в холивудския бар Скайбар, като компания им правеше легендарният музикант Стиви Уондър.

Блеър беше поканен на партито на спортния гигант Adidas, на което присъстваха цяла плеяда от футболни звезди от английската Висша лига. Разглеждайки присъстващите, Блеър намерил най-интересна компанията на двамата чернокожи музиканти, с които изкарал няколко часа в приятни разговори.

„Това беше наистина странна гледка - да видите Тони Блеър, Снуп Дог и Стиви Уондър да си говорят приятно в зала, пълна с английски футболни знаменитости“, коментира очевидец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание